27.7 C
Trbovlje
ponedeljek, 16. maja 2022
ZON.siAktualnoSkoraj 31 tisoč evrov na voljo za hrastniška društva

Skoraj 31 tisoč evrov na voljo za hrastniška društva

Občina Hrastnik je razpisala 30.810 evrov, ki jih namerava razdeliti društvom, klubom, organizacijam in združenjem, ki delujejo najmanj eno leto in imajo sedež v občini Hrastnik ali pa svoje programe izvajajo na hrastniškem območju.

Sofinancirane bodo dejavnosti, ki se bodo izvedle v tem koledarskem letu, prijavitelj pa se s posameznim programom ali projektom lahko prijavi le na en javni razpis Občine Hrastnik leta 2022.

Kdo lahko kandidira za prejem sredstev?

Kot izhaja iz besedila Javnega razpisa za sofinanciranje dejavnosti in programov društev, organizacij in združenj za leto 2022 se lahko na prejem sofinancerskega denarja prijavijo društva, klubi, združenja, nevladne, neprofitne organizacije oziroma drugi izvajalci socialnih, zdravstvenih, humanitarnih, mladinskih, turističnih, tehničnih in drugih dejavnosti, ki so namenjene občanom Hrastnika.

Pogoji, ki jih mora prijavitelj izpolnjevati pa so tudi urejena evidenca članstva in urejena evidenca o plačani članarini (ali izjava, da se članarina ne plačuje), prav tako pa morajo imeti za izvajanje lastne dejavnosti zagotovljena tudi lastna sredstva ter imeti zagotovljene materialne, prostorske, kadrovske in organizacijske možnosti za izvajanje  in uresničevanje načrtovanih programov.

Rok za oddajo vlog z obvezno uporabo določenega obrazca se izteče 17. februarja 2022, vse podrobnosti javnega razpisa pa zainteresirani najdete tukaj.

Prijavitelji bodo obveščeni o rezultatih javnega razpisa v 60 dneh po roku za oddajo vlog.

SORODNI ČLANKI:

Občina Hrastnik: Novi razpisi, nove priložnosti

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tekom vikenda vlomili v 8 vrtnih lop in ukradli žago, kosilnice, agregat

Le dobrih 12 ur je minilo - od 20. ure zvečer preteklo soboto in do naslednjega dne, nedelje, do 9. zjutraj, pa so hrastniški...
X