-- OGLAŠEVANJE --

Še več jih bo in še bolj pestro bo

Sredino popoldne, ko se bo na Paradi učenja predstavilo več kot 40 zasavskih društev, zavodov in ostalih organizacij, bo potekalo v vsakem vremenu. Tokrat bo enodnevni festival prvič v Hrastniku, pestro dogajanje bo zasedlo Športni park na Logu ob 16. uri in tam bo tudi stojnica ZON.si.

-- OGLAŠEVANJE --

“Letos se bo predstavilo večje število organizacij kot prejšnja leta, tudi več je nastopajočih, lutkovna predstava bo prilagojena temi učenja. Parada je prostor, kamor pridejo vse generacije, ki imajo interese na različnih področjih. Mene parada navdušuje ravno zato, ker spodbuja medsebojno povezovanje različnih ljudi, ki lahko stopijo izven svoje cone udobja in spoznajo še kaj novega, kar sicer ne bi,” je povedala organizatorka dogodka pri ZLU, Nika Bukovšek, ki verjame, da je učenje več, kot samo sedeti za knjigo. Celoten program je na voljo na povezavi TUKAJ.

Pestro dogajanje na odru in stojnicah, ki ga koordinira Zasavska ljudska univerza, bo v letošnjem letu potekal pod sloganom Učenje je življenje – naj krepi in radosti. Pri tem bodo izpostavili različna področja učenja, ki se prepletajo skozi življenje vsakega posameznika. Učenje je lahko umetnost, odnosi, zdravo in aktivno življenje ali (naša) prihodnost. Vse to bodo obiskovalcem sredinega popoldneva predstavili sodelujoči v različnih kotičkih. “Vso dogajanje bodo spremljali zanimivi in navdušujoči glasbeni nastopi,” so sporočili iz ZLU.

V primeru dežja bo dogodek prestavljen v hrastniško športno dvorano. Častni pokrovitelj Parade učenja je letos župan občine Hrastnik, Marko Funkl.

Preko 100 brezplačnih dogodkov za Zasavčane z različnimi interesi

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --