-- OGLAŠEVANJE --

Še letos gradnja odbojkarskega igrišča na mivki

-- OGLAŠEVANJE --

Ideja, ki so jo mladi izpostavili občinskim odločevalcem že pred dvema letoma, je tik pred izvedbo. Še letos bo Zavod za šport Zagorje v Evroparku postavil igrišče za odbojko na mivki.

Sredstva so zagotovljena v proračunu športnega zavoda, trenutno pa so, po besedah direktorice ZZŠ Zagorje Samanthe Tine Lovše, v pripravi potrebne dokumentacije. Gradbeno dovoljenje za igrišče, ki bo umeščeno med nogometno in otroško igrišče, je že pravnomočno. Tako bo prostor za odbojko v osrednji etaži parka, v neposredni bližini parkirišča in gostinskega lokala.

Ko bodo v roki imeli projektno dokumentacijo, bodo iskali izvajalca. Dela bodo potekala v poletnih mesecih oziroma v drugi polovici letošnjega leta, saj je vreme ključnega pomena pri vzpostavitvi takšnega objekta. Za igrišče, ki bo po projektantski oceni stalo 60 tisočakov, bo Zavod za šport oddal tudi prijavo na Fundacijo za šport, v upanju na sofinanciranje.

Lovšetova za naš portal še pojasni, da bo objekt lično urejen in ograjen. Ob igrišče bodo postavili klopi za gledalce, predviden je tudi pitnik.

FOTO: Zagorski Evropark bogatejši za čisto novo igrišče

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --