-- OGLAŠEVANJE --

Se je že začelo: Zamude vlakov med Zagorjem in Trbovljami v vse smeri

-- OGLAŠEVANJE --

Tehnične težave, pravijo v obvestilu Slovenskih železnic, ki so ga objavili danes zjutraj.

Dijaki, ki potujejo iz Zasavja proti Ljubljani so tako že prvi dan zamujali v šolo. Takole opiše zgodbo besna mamica dijakinje iz Hrastnika, ki letos prvič prestopa prag srednje šole:

“Danes je šla moja hči v 1. letnik srednje šole v Ljubljani. Da o tremi ne govorim, a smo vzeli rezervo in jo je mož na vlak odpeljal že 6.30, čeprav se ji pouka začne šele 8.30. Tako naj bi imela dovolj časa, da se po prihodu v Ljubljano znajde in pravočasno prispe v šolo. Vlak pa se je na poti ničkolikokrat ustavil in v Ljubljano prispel šele nekaj čez osmo.”

Obvestilo o zamudi pa so na spletno stran Slovenskih železnic obesili šele danes zjutraj. “Zaradi tehničnih težav zamude vlakov (v vse smeri) med Trbovljami in Zagorjem.”

DODANO 11.33:  Zamude vlakov, kot so sporočili s Slovenskih železnic, ki so nastale na omenjeni progi, so se zgodile, zaradi vklopljenih javljalnikov plazov med Zagorjem in Trbovljami. Dežurni delavci železnic, so se takoj odpravili preveriti stanje in, ker težav na terenu ni bilo, se je promet odvil naprej.

Plačam polno, čeprav stojim do Ljubljane!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --