-- OGLAŠEVANJE --

Še dve prosti delovni mesta na trboveljski občini

-- OGLAŠEVANJE --

Konec prejšnjega tedna so v Trbovljah na občini objavili dve prosti delovni mesti. Iščejo v oddelku za okolje, prostor in gospodarske javne službe ter v oddelku za finance, proračun in gospodarstvo. 

Pričakujejo novo moč na okoljskem oddelku, kjer so objavili razpis za svetovalca. Pričakujejo najmanj visoko strokovno izobrazbo ali prvo bolonjsko stopnjo iz arhitekture ali urbanizma. Kandidati naj bi imeli vsaj 7 mesecev delovnih izkušenj, dobrodošlo je poznavanje upravnega poslovanja.

Še eno zaposlitev naj bi realizirali v kratkem – na delovnem mestu računovodje. Kandidati morajo imeti najmanj visoko strokovno izobrazbo ali prvo bolonjsko stopnjo smer ekonomija. Kandidat mora izpolnjevati pogoj 8 mesecev delovnih izkušenj, prav tako je dobrodošlo poznavanje upravnega poslovanja.

Čas za prijavo na eno ali drugo delovno mesto je do 23. septembra. Več o pogojih in nalogah najdete na spletni strani občine.

Enkratna priložnost! Super delovno mesto v Zasavju, kjer je pomembno, da uživaš v tem, kar počneš

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --