15.6 C
Trbovlje
sreda, 4. oktobra 2023
ZON.siAktualnoEnkratna priložnost! Super delovno mesto v Zasavju, kjer je pomembno, da uživaš...

Enkratna priložnost! Super delovno mesto v Zasavju, kjer je pomembno, da uživaš v tem, kar počneš

Naš portal je delodajalce in potencialne delavce povezal že mnogokrat. Tako, da so eni prišli do svojih sanjskih služb, drugi pa dobili izjemne in zveste zaposlene. Odlično! No, tokrat iščemo mi. Krepimo svoje vrste, saj želimo ustvarjati kvalitetne vsebine, bralcem in tudi gledalcem ponuditi pester izbor različnih žanrov prispevkov, ki so povezani z našo regijo, ustvarjati dogodke, povezovati ljudi in napredovati. In še toliko idej imamo – zdaj pa je čas, da jih uresničimo!

Če bi rekli, da je delo preprosto, bi se zlagali. Je pa za nekoga, ki je ustvarjalen, poln idej in navdiha lahko nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo. Tisti, ki so s srcem pri novinarstvu, v medijih, oglaševalskem delu in ustvarjanju vedo, da to ni le zaposlitev. To je način življenja. Kar si tisti, ki zna, lahko obrne v svoj velik plus.

Zakaj ne bi užival, pri tem kar počneš?

Točno to je naš moto. Če uživaš v tem kar delaš, potem to delaš dobro in se zraven še super imaš. Ampak, da ne bo pomote. To vseeno niso počitnice. To je resno in odgovorno delo, ki zahteva celega in predanega človeka.

Potrebujemo nekoga, ki razume medijski svet. Nekoga, ki bo znal spisati prispevek, objaviti na spletu, vzdrževati družbena omrežja, fotografirati, vsaj preprosto oblikovati, se znajti v neznani situaciji, komunicirati s strankami, partnerji …Pripraviti kakšno marketinško vsebino, sodelovati pri organizaciji prireditev, iskati nove stranke, spisati oglasno sporočilo …predvsem pa iščemo nove in sveže ideje.

Kakšen je delovni čas, pogoji, plača? Hja, kaj pa sploh znaš?

Priznam, kot delodajalca me najbolj zmoti, da me kandidat najprej vpraša – kakšna je plača in, če je delo samo zjutraj. Preden bi denimo povedal, kaj vse zna in kako bo s svojim znanjem in izkušnjami pripomogel k izboljšanju podjetja. Sem direktorica in urednica, vodim podjetje – mama sem samo doma, v službi ne bom. Si pa želim korekten in pošten odnos. Zato tudi v prvi vrsti izbiramo človeka, ki bo s svojim karakterjem usklajen z zgodbo, ki jo že več lep uspešno pišemo skozi različne krize, napade, epidemije …

Delo v medijih je sicer pretežno dopoldan in med tednom. Ne pa vedno. Na lovu za zgodbo ni delovnega časa. Saj veste neurja pač niso le zjutraj in med tednom, pa tudi družabni dogodki ne.

Verjamemo, da vsak ustvarjalec potrebuje drugačne pogoje. Eni najlažje delajo v popolni tišini, drugi ob glasni glasbi, spet tretji pozno v noč ali pa zelo zgodaj zjutraj. Novemu sodelavcu bodo na voljo poslovni prostori z vso potrebno opremo, udobno namestitvijo in povezavo s svetom. Začetek bo namenjen uvajanju in mentoriranju, vsekakor pa bo najbolj pomembna samoiniciativnost.

In še tisto, kar ponavadi iskalce najbolj mori. Plača. To je pogovor šele za zadnji krog razgovorov. Medtem pa je čas, da vsak pri sebi razmisli, koliko je vreden. Kaj lahko v podjetju pričakujemo od njega? Kaj bomo z njim pridobili?

Ker smo regionalni medij, je pomembno, da naši sodelavci prihajajo iz okolice. Želimo osebo, ki je samozavestna in pripravljena na učenje. Osebo, ki ji prepreka ne predstavlja težave, temveč izziv. Nekoga, ki se vidi v manjšem kolektivu, kjer lahko blesti in žari in ne v večjem, kjer bi se skrival za delom drugih. Nekoga, ki si delo razporeja sam in ve, da je procesa konec, ko je delo opravljeno in ne, ko zazvoni zvonec.

Prijave zbiramo na neza.grmsek@zon.si do 5. 9. 2023. Možnost polne zaposlitve, tudi polovične, dela preko s.p.-ja, avtorske pogodbe …

https://www.ess.gov.si/iskalci-zaposlitve/iskanje-zaposlitve/iskanje-dela/?idp=3020711/#/pdm/3020711

Moja obljuba – skrbno bomo prebrali vsa sporočila in čisto na vsa tudi odgovorili!

Lepo vas pozdravljam,

urednica Neža Grmšek

 

Novinar vsaj za en dan? Roke gor!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Policisti zasedli kurjo vas, zaprta cesta

Uradno s strani policije nismo uspeli pridobiti še nobenih informacij. Od prvih ugibanj občanov, da gre najprej za bombo na Polaju, pa potem za...