29.5 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoS pobiranjem smeti do novega prenosnika!

S pobiranjem smeti do novega prenosnika!

“Po enoletnem premoru je zopet prišel čas, da skupaj očistimo naše mesto in njegovo okolico. Ker smo Trboveljčani v mesecih zaprtja pokazali, kako obožujemo našo naravo, je še kako pomembno, da jo ohranjamo v njeni najpristnejši obliki” pravijo organizatorji trboveljske čistilne akcije.

Če bi vsak občan Trbovelj pobral eno vrečko smeti, bi lahko skupaj zbrali več kot 48 ton odpadkov, ki onesnažujejo naravo.

Letošnja čistilna akcija bo, ob upoštevanju vseh takrat določenih ukrepov, potekala v soboto, 20. marca 2021, v primeru slabega vremena, pa bo prestavljena na soboto, 10. aprila 2021.

Občina Trbovlje prosi, da se na čistilno akcijo odpravite individualno, v krogu družine ali pa v manjših skupinah. O tem pa velja tudi upoštevanje vseh ukrepov za zajezitev epidemije.

Vzporedno fotonatečaj z bogatimi nagradami

Na družbenih omrežjih Facebook in Instagram bo hkrati potekal foto natečaj na tematiko čiščenja mesta. Za sodelovanje na natečaju objavite fotografijo čiščenja okolice na Facebooku ali Instagramu ter uporabite ključnik #OčistimoTrbovlje. Fotografijo lahko pošljete tudi na e-naslov: rudi.medved@trbovlje.si.

Zmagala bo tista fotografija, ki na najbolj izviren in kreativen način prikazuje, da ste pomagali očistiti mesto.

Prvi trije zmagovalci bodo prejeli bogate nagrade – prenosni računalnik, tiskalnik in zvočnik. Zmagovalce bo skladno s pravili foto natečaja izbrala tričlanska komisija.

Vsak udeleženec bo prejel majico

Zaradi lažje organizacije, prosijo, da se na čistilno akcijo prijavite, tako da do 8. marca 2021 izpolnite naslednji obrazec: http://bit.ly/3pPpnEs.

Vsi, ki bodo sodelovali na čistilni akciji, bodo prejeli tudi posebno majico.

Očistili obrežje reke Save

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...