-- OGLAŠEVANJE --

Ravnateljica premalo podpore na svetu zavoda, morali bodo ponoviti razpis

Da se je na razpis za ravnatelja Osnovne šole Toneta Okrogarja prijavila samo ena kandidatka, smo že poročali. Gre za dosedanjo ravnateljico, Natašo Grošelj, ki zdaj ni dobila podpore članov Sveta zavoda šole.

-- OGLAŠEVANJE --

Na razpisano delovno mesto ravnatelja, ki se je zaključil marca, je Svet zavoda prejel eno popolno vlogo. Da bo vnovič kandidirala, nam je že povedala dosedanja ravnateljica šole Nataša Grošelj. Po tem, ko je ta aprila dobila pozitivno mnenje svetnikov na občinski seji ter pozitivno mnenje staršev, so se znova sestali tudi člani Sveta zavoda in sprejeli končno odločitev.

“Da bi bila ravnateljica ponovno izvoljena, bi na glasovanju Sveta zavoda šole potrebovala absolutno večino. Ravnateljici je zmanjkal en glas, zato ni bila potrjena za vnovični mandat,” je pojasnila Metka Lukančič Nemec, predsednica Sveta zavoda. Zdajšnji mandat ravnateljice Nataše Grošelj poteče konec julija. Razpis bodo, po besedah Lukančič Nemec, ponovili in ga objavili avgusta. “Ker so vmes šolske počitnice, mi pa se moramo držati vseh predpisanih rokov glede poteka izbora,” je še razložila, bodo za čas od 1. avgusta do izvolitve novega ravnatelja določili vršilca dolžnosti.

Ko diši po Okrogarju – je bilo včasih kaj drugače kot danes?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --