8.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 20. marca 2023
ZON.siAktualnoPustolovščina le lučaj iz Zagorja

Pustolovščina le lučaj iz Zagorja

Le dobrih 30 minut iz Hrastnika in dobrih 20 iz Zagorja pa smo tam – v Pustolovskem parku GEOSS. V zavetju narave, osrčju Slovenije, kjer je družina Kimovec svoj prostor odstopila obiskovalcem iz vsepovsod. Ideja za družinski izlet ali preizkus spretnosti moški vs. ženske.

Ste že slišali za Pustolovski park GEOSS?
Kaj slišali, preizkusiti ga morate! Park Geoss je namenjen otrokom od 4-ih let naprej pa vse do najstarejših pogumnežev. 5 tras različnih težavnostnih stopenj omogoča zabavo za tiste bolj previdne in tudi za najbolj drzne. Med krošnjami dreves je vsekakor prostor tudi za pogumne invalide, ki želijo preizkusiti svojo moč.

Orjaški Flying Fox
Zasavci smo tako ali tako po naravi pogumni in 3 ure adrenalinskih užitkov, kolikor jih omogoča vstopnica je tudi za najhrabrejše dovolj, da premagajo vsaj 3 proge. Nagrada pustolovcem po uspešnem prečkanju prog pa je spust po skoraj kilometer dolgem razvpitem Orjaškem Flying Foxu, kjer med ‘letenjem’ pustolovci vidijo vso okolico Slivne.

__________________________________________________________________________________

SUPER NAGRADA za VSE naše bralce!

Z NATISNJENIM ČLANKOM PRI NAKUPU KART – 20% POPUST! 

__________________________________________________________________________________

A kaj, ko nimam kondicije …
Brez skrbi, obiskovalci bolj kot moč potrebujejo pogum, spretnost in iznajdljivost. Plezalne poti, ki segajo tudi 11 metrov visoko zahtevajo iznajdljivost in uporabo primerne tehnike, ki jo z veseljem pokažejo ves čas prisotni inštruktorji. Da moč in hitrost nista najpomembnejša je dokazala tudi ekipa poslovnežev iz Domžal, kjer so se dekleta na ovirah odrezala boljše kot prej tako glasni fantje. Bravo dekleta!

72 plezalnih elementov in noro zabavnih ovir
Najbolj zabavni in seveda tudi najbolj priljubljeni med obiskovalci so spusti – že prej omenjeni Flying Foxi, ki dajejo občutek letenja. To pa še ni vse. Najbolj zahtevna ovira parka je Tarzan, kjer se sprehajalec na platoju z 11-ih metrov spusti v globino (prosti pad) se dvakrat zaniha in na koncu ujame na mrežo. Ojoj! Tarzana je preizkusila tudi naša ‘Jane’ (op.a. novinarka), ki je med nabiranjem poguma za skok zbrala celo množico, ki jo je bodrila. Lahko si mislite, da smeha ni manjkalo.

Prispevek je oglasno sporočilo.

VEČ o parku: http://www.pustolovski-park-geoss.si/

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X