23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoPrvič od jeseni izpiti iz slovenščine za tujce "v živo"

Prvič od jeseni izpiti iz slovenščine za tujce “v živo”

Na Zasavski ljudski univerzi iščejo kandidate/tujce za opravljanje izpita iz slovenščine. Zaradi korone so bili od jeseni vsi izpitni roki odpovedani, zato pričakujejo, da bo možnost opravljanja pisnega in ustnega izpita “v živo” dobrodošla. 

Obveščamo vas, da bodo na Zasavski ljudski univerzi 9. 3. 2021 organizirali izpit iz slovenščine za tujce na osnovni ravni.

Prijave zbirajo do 25. 2. 2021. Ob prijavi morajo kandidati plačati 128,10 evra ali priložiti potrdilo o upravičenosti do brezplačnega opravljanja izpita z upravne enote. Do brezplačnega prvega opravljanja izpita iz slovenščine na osnovni ravni so upravičeni vsi, ki so obiskovali 180-urni tečaj slovenskega jezika in so bili prisotni vsaj 80 odstotkov vseh ur.

 Več informacij o poteku izpita in pomoč pri prijavi: Tina Polajnar Povše, tel. št.: 03 56 55 125, tina.polajnar-povse@zlu.si

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...