29.4 C
Trbovlje
torek, 22. junija 2021
ZON.siAktualnoPrva vožnja že v ponedeljek

Prva vožnja že v ponedeljek

Prvi prevoz Sopotnika v Zagorju bo po mestu odpeljal v ponedeljek, 10. maja. Projekt brezplačnega prevoza starejših občanov, bodo izvajali trije partnerji: Zavod Sopotniki, ki je že vrsto let izkušen nosilec brezplačnih prevozov za starejše v številnih slovenskih občinah; RKS – Območno združenje Zagorje ob Savi, ki je z veseljem sprejelo vlogo koordinacije izvajanja storitve in seveda Občina Zagorje ob Savi, ki je za potrebe prevozov zagotovila sredstva za nakup novega in udobnega osebnega avtomobila Suzuki Scross HYBRID PREMIUM 4WD in, ki bo krila tudi ostale stroške storitve, s katero želimo uporabnikom zagotoviti varno in udobno »popotovanje« na območju občine in do Splošne bolnišnice Trbovlje.

Čast odpeljati prvo vožnjo bo pripadla kar županu Matjažu Švaganu, ki bo po opravkih odpeljal uporabnico storitev.

Do takrat pa potekajo usposabljanja prostovoljcev, ki so se vključili v dobrodelni projekt in tako priskočili na pomoč svojim someščanom. Prijavilo se je kar 30 prostovoljcev, ki bo peljalo še eno uspešno zagorsko zgodbo.

Brezplačni prevozi za občane tudi v Zagorju

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih...