-- OGLAŠEVANJE --

Prodajata se nekdanji slavni blagovnici v Trbovljah in Zagorju – Nama in Živa

-- OGLAŠEVANJE --

Kar nekaj večjih poslovnih objektov v Zasavju je trenutno med prodajanimi nepremičninami, tudi večja – nekoč famozna trgovska centra v Zagorju in Trbovljah.

Tik ob prenovljenem parku pod trboveljsko pošto se prodaja več kot 2.300 kvadratnih metrov poslovnih površin, nekoč namenjenih trgovinskem kompleksu, danes pa mešanici trgovin, telovadnic, pisarn … Objekt zgrajen leta 1956 stoji na dobrih 2000 kvadratnih metrov zemljišča in je sestavljen iz kleti, pritličja, dveh nadstropij in mansarde. Za stavbo bolje poznano kot blagovnico Namo na Ulici 1. junija lastniki pričakujejo 600.000 evrov.

V lastni SDH, Slovenskega državnega holdinga je trgovinski kompleks, domačin bolj poznan kot blagovnica Živa. Kompleks meri skoraj 1000 m2 površin, povečini namenjenih trgovinski dejavnosti, v zadnjih letih pa tudi pisarniškim površinam, telovadnicam in drugim dejavnostim. Objavljena cena za kompleks je 570 tisočakov, lastniki pa prodajajo tako oddane kot neoddane površine.

Pa to še ni vse. V Zasavju se prodaja več tako trgovskih kot večjih poslovnih kompleksov. Denimo v Hrastniku je naprodaj nekdanji Mercator v spodnjem delu Hrastnika. Dobrih 300 m2 trgovine zgrajene leta 1960 stoji na 540 kvadratnih metrov zemljišča. Živilsko trgovino bodo lastnik prodali le, če bo ponudbo sprejelo vodstvo družbe Mercator, še zapišejo v oglas za 124.000 evrov vredno nepremičnino.

Bo Mehanika dobila novo vsebino? Kje bo nov vrtec in kam gre glasbena šola?

 

 

 

iug iugi

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --