-- OGLAŠEVANJE --

Prireditev Skupaj zmoremo zaradi slabega vremena jutri odpade

-- OGLAŠEVANJE --

Za jutri napovedana prireditev Skupaj zmoremo, ki jo je VDC Zasavje načrtoval na mestni ploščadi v Zagorju ob Savi, je zaradi napovedanega slabega vremena prestavljena na jesen. Bodo pa vseeno na VIP dvorišču VDC Zasavje v četrtek, 2. junija, pripravili krajši program z glasbenim presenečenjem, ki ga je za uporabnike centra ob trboveljskem občinskem prazniku pripravila županja Jasna Gabrič.

Krajši program bodo pričeli v četrtek ob 10.45, in sicer s plesnim in pevskim nastopom skupine otrok Smrkcev pod vodstvom Sanje Klopčič iz vrtca Zagorje ter plesno točko OŠ dr. Slavko Grum. Izvedli bodo tudi modno revijo uporabnic VDC Zasavje, je še povedala direktorica VDC-ja Špela Režun, ki bo v četrtek predstavila tudi projekt Širimo VIP Zasavje, ki ga bodo izvajali v okviru programa LAS in bo uporabnikom prinesel brezplačno kinezioterapijo, fizioterapijo, bazalne stimulacije, delavnice pravilnega dihanja in prvič tudi delavnice javnega nastopanja za uporabnike, ki radi nastopajo.

Eden ključnih ciljev tega projekta je, da še naprej širimo vključujoče in povezano Zasavje, kar bomo dosegli z osveščanjem javnosti na različnih dogodkih, kjer bomo medsektorsko povezovali različne deležnike.

V VDC Zasavje bo sicer pester junij, saj bodo v sredo in četrtek, 8. in 9. junija, v Zagorju in Celju organizirali tudi Poletne državne igre Specialne olimpiade SLovenije. Pričakujejo, da se jih bo udeležilo več kot 430 udeležencev iz vse Slovenije.

SORODNI ČLANKI:

VDC-jevi unikati: V vsakem izdelku pustijo delček sebe

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --