-- OGLAŠEVANJE --

Prihranite lahko 1.200 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

30.000 evrov subvencij bo občina Trbovlje v prihodnjem letu namenila za sofinanciranje malih komunalnih čistilnih naprav.

Do nepovratnih finančnih sredstev pri postavitvi malih komunalnih čistilnih naprav, največ 1.200 evrov, bodo upravičene fizične osebe, ki so lastniki objektov in na tem naslovu tudi živijo ter imajo poravnane vse obveznosti do občine in komunale. Za vikende, zidanice ali objekte v najemu, subvencije ni mogoče dobiti.

Le za tiste izven območja aglomeracij

“Do denarja so upravičeni le tisti, ki živijo izven območja aglomeracij, torej tam, kjer izgradnja kanalizacije ni predvidena ali ni možna,” je pojasnila Katarina Conradi iz občine Trbovlje ob sprejemanju pravilnika za sofinanciranje malih komunalnih čistilnih naprav.

Subvencija se ne sme porabiti za novogradnjo ali za legalizacijo objekta, do nje ste upravičeni le enkrat in le za en objekt, sočasno pa mora biti ukinjena tudi greznica.

SORODNI ČLANKI:

Subvencije za male čistilne trenutno le v Zagorju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --