-- OGLAŠEVANJE --

Subvencije za male čistilne trenutno le v Zagorju

-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku bodo letos subvencionirali nakup malih komunalnih čistilnih naprav (MKČN), razpis bo objavljen v nekaj mesecih. V Zagorju se upravičenci že lahko prijavijo in pridobijo do 800 evrov subvencije. S trboveljske občine nam podatkov niso posredovali

Lani podelili že 8 subvencij

Subvencije za nakup MKČN delijo v Zagorju letos že drugič. Na lanskem razpisu so razdelili 6.255 evrov osmim prosilcem, ki so ustrezali zahtevanim pogojem. Večina je prejela največjo možno subvencijo 800 evrov.

V začetku junija je bil razpis objavljen v Uradnem listu, prijave pa veljajo vse do konca novembra, so pojasnili na zagorski občini, kjer bo župan sestavil komisijo, ki bo obravnavala prejete vloge enkrat mesečno.

Fizični lastniki, tudi večstanovanjske stavbe

Nepovratna sredstva so namenjena fizičnim osebam, občanom, ki bodo naložbo zaključili pred vložitvijo vloge. Občina subvencionira 40 odstotkov upravičenih stroškov, torej nakup in strošek geološko geotehničnega poročila.

 

Zagorska občina pripravljenih 50.000 evrov v ta namen, v Hrastniku 20.000 evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --