12.6 C
Trbovlje
sobota, 1. aprila 2023
ZON.siAktualnoPrevrnjena prikolica na cesti, na drugem koncu pa skala po pobočju na...

Prevrnjena prikolica na cesti, na drugem koncu pa skala po pobočju na avto

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V petek so obravnavali tatvino izdelkov v eni izmed trgovin, kjer o dejanju še zbirajo obvestila.

V nočnem času so imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je po preizkusu alkoholiziranosti, rezultat pokazal 0,51 mg/l. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in odvzeli vozniško dovoljenje ter zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali še plačilni nalog.

V soboto so obravnavali prijavo kaznivega dejanja Goljufije preko spletnega družabnega omrežja, kjer je neznani storilec zavedel prijavitelja, da bo z njegovim denarnim vložkom v podjetje, njegov denar in vložek v zameno povečal. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba.

V nedeljo so imeli še prijavo vloma v klet, kjer je prijavitelj naznanil, da mu je bilo odtujeno moško gorsko kolo znamke Scott v vrednosti 400 evrov. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba.

PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je udeleženec med vožnjo po glavni cesti Litija – Zagorje povozil kamen na vozišču in poškodoval podvozje vozila.

V soboto v dopoldanskem času so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je udeleženec med vožnjo po glavni cesti Litija – Zagorje trčil v večjo skalo, ki je prebila zaščitno mrežo in padla na vozišče, pri tem pa poškodoval vozilo. Za odstranitev skale je bil obveščen vzdrževalec cest.

V večernem času so bili obveščeni o dimniškem požaru na stanovanjski hiši v Zagorju ob Savi, ki pa ni povzročil materialne škode. Na kraju so bili prisotni tudi gasilci, katerih posredovanje ni bilo potrebno.

PP Hrastnik

V peteK so hrastniški policisti imeli v delu prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil, v kateri je nastala manjša materialna škoda. Ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda.

V postopku so imeli voznika osebnega vozila, kateremu je po preizkusu alkoholiziranosti, rezultat pokazal 0,83 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V soboto prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, v kateri je zaradi nepravilnega prehitevanja prišlo do oplaženja med vozili. Sledi zbiranje obvestil.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja.

Prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen voznik, ki je trčil v betonsko korito in odpeljal s kraja. Voznik je bil izsleden z njim pa opravljen alkotest ki je pokazal 0.98 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog

V nedeljo sum kaznivega dejanja poškodovanja vozila oziroma vetrobranskega stekla, kjer o dejanju še zbirajo obvestila.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja.

PP Litija

V petek so intervenirali v zasebnem prostoru zaradi kršitve javnega reda in miru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja.

V soboto ob 10. uri se je na cesti Zagorje – Litija, zaradi vetra prevrnila prikolica tovornega vozila. Priklopnik je padel na vozilo, ki ga je iz nasprotne strani vozila voznica. Pri tem se je voznica lažje poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Trbovlje.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zakaj ste v Trbovljah prekuhavali vodo? Bo ob naslednjem dežju enako?

Ukrep prekuhavanja pitne vode na območju javnega vodovoda Trbovlje je bil včeraj popoldne preklican, saj so na komunali prejeli rezultate vzorčenja vode, ki so...
X