-- OGLAŠEVANJE --

Prevrnjena prikolica na cesti, na drugem koncu pa skala po pobočju na avto

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V petek so obravnavali tatvino izdelkov v eni izmed trgovin, kjer o dejanju še zbirajo obvestila.

V nočnem času so imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je po preizkusu alkoholiziranosti, rezultat pokazal 0,51 mg/l. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in odvzeli vozniško dovoljenje ter zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali še plačilni nalog.

V soboto so obravnavali prijavo kaznivega dejanja Goljufije preko spletnega družabnega omrežja, kjer je neznani storilec zavedel prijavitelja, da bo z njegovim denarnim vložkom v podjetje, njegov denar in vložek v zameno povečal. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba.

V nedeljo so imeli še prijavo vloma v klet, kjer je prijavitelj naznanil, da mu je bilo odtujeno moško gorsko kolo znamke Scott v vrednosti 400 evrov. Sledi zbiranje obvestil ter kazenska ovadba.

PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je udeleženec med vožnjo po glavni cesti Litija – Zagorje povozil kamen na vozišču in poškodoval podvozje vozila.

V soboto v dopoldanskem času so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je udeleženec med vožnjo po glavni cesti Litija – Zagorje trčil v večjo skalo, ki je prebila zaščitno mrežo in padla na vozišče, pri tem pa poškodoval vozilo. Za odstranitev skale je bil obveščen vzdrževalec cest.

V večernem času so bili obveščeni o dimniškem požaru na stanovanjski hiši v Zagorju ob Savi, ki pa ni povzročil materialne škode. Na kraju so bili prisotni tudi gasilci, katerih posredovanje ni bilo potrebno.

PP Hrastnik

V peteK so hrastniški policisti imeli v delu prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil, v kateri je nastala manjša materialna škoda. Ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda.

V postopku so imeli voznika osebnega vozila, kateremu je po preizkusu alkoholiziranosti, rezultat pokazal 0,83 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V soboto prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, v kateri je zaradi nepravilnega prehitevanja prišlo do oplaženja med vozili. Sledi zbiranje obvestil.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja.

Prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen voznik, ki je trčil v betonsko korito in odpeljal s kraja. Voznik je bil izsleden z njim pa opravljen alkotest ki je pokazal 0.98 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog

V nedeljo sum kaznivega dejanja poškodovanja vozila oziroma vetrobranskega stekla, kjer o dejanju še zbirajo obvestila.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja.

PP Litija

V petek so intervenirali v zasebnem prostoru zaradi kršitve javnega reda in miru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja.

V soboto ob 10. uri se je na cesti Zagorje – Litija, zaradi vetra prevrnila prikolica tovornega vozila. Priklopnik je padel na vozilo, ki ga je iz nasprotne strani vozila voznica. Pri tem se je voznica lažje poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Trbovlje.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --