12 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAdventPresenečenje za bralce v Čudežni deželi!

Presenečenje za bralce v Čudežni deželi!

Čudežna dežela je pisana dežela, dežela, kjer boste pozabili na vsakodnevne skrbi in našli zase ter svojo dušo tisti izdelek, ki vam bo polepšal dan!

V trgovini boste našli najrazličnejše unikatne izdelke več kot 70 slovenskih ustvarjalcev. Ponudba zajema lesene izdelke, keramiko, pletene in kvačkane dodatke tako za najmlajše kot tudi za mlade po srcu, pestro izbiro najrazličnejšega nakita, dekoracijo za dom, darilni program, voščilnice ter kozmetiko.

Čudežna dežela je v Zagorju pri semaforju, nasproti pošte. Prav tako pa jo najdete tudi na facebook strani.

ODPIRALNI ČAS:

PON-PET: 9.00-12.00 ter 15.00-19.00

SOB: 9.00-12.00

KONTAKT:

Jasmina Drolc 041 328 219

jasmina.drolc@gmail.com

NAGRADNA IGRA ČUDEŽNA DEŽELA

Čudežna dežela podarja ročno poslikano skodelico ustvarjalke Rebeke Perko, otroško žličko, ki je nastala pod prsti Urškinih drobtinic ter unikaten prstan Jasmine Drolc. 

Kako sodelovati?

Vse kar morate storiti je, da 14. 12. 2015 na enaslov nagradna@zon.si pošljete svoje podatke (ime in priimek, kraj bivanja ter enaslov) v zadevo pa napišite Nagradna igra Čudežna dežela in že boste uvrščeni med potencialne nagrajence. Pa veliko sreče! 

S pošiljanjem podatkov sprejemate Splošne pogoje nagradnih iger in Nagradno igro Advent 2015.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...