-- OGLAŠEVANJE --

Pravi zasavski politiki s konkretnimi idejami

Parlament je ob trboveljskem občinskem prazniku združil učence osnovnih šol, ki so razpravljali o številnih pomembnih temah ter predstavili svoje poglede na razvoj in prihodnost kraja.

-- OGLAŠEVANJE --

Prejšnji teden so učenci trboveljskih osnovnih šol na prvojunijskem otroškem parlamentu ob občinskem prazniku izpostavili potrebo po izboljšanju infrastrukture, ohranjanju narave in spodbujanju javnega prevoza ter pomenu ekološke ozaveščenosti. Pokazali in dokazali so, da so polni idej in energije ter da si želijo aktivno sodelovati pri oblikovanju skupnosti.

Zasedanju so se pridružili predstavniki Občine Trbovlje, ki je sporočila, da so imeli mladi politiki precej konkretnih pobud, katere bodo naprej naslovili na ustrezne organizacije. Poudarili so tudi, da so prizadevanja, ideje in predlogi mladih pomemben prispevek k oblikovanju boljše in svetlejše prihodnosti Trbovelj.

Podpora lokalnih institucij

Poleg Občine, so imeli svoje predstavnike na parlamentu tudi Policijska postaja Trbovlje ter Zdravstveni dom Trbovlje, ki so izrazili svojo podporo in pohvalili angažiranost mladih. Podžupanja Trbovelj Vesna Jesih je pohvalila aktivno sodelovanje mladih in poudarila, da bodo njihove pobude in predlogi obravnavani s strani občinskih organov. “Mladi so prihodnost našega kraja, zato je ključno, da slišimo njihove glasove in vključujemo njihove ideje v razvojne načrte,” je ob tem še povedala podžupanja.

Mladi razpravljali o duševnem zdravju, potem pa v parku posadili lipo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --