-- OGLAŠEVANJE --

Požar v kleti je povzročil za 15.000 evrov škode

V zadnjih dveh tednih so policisti v Zasavju poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Zagorje 

Obravnavali so poškodovanje vozila, o čemer še zbirajo podatke.

Na regionalni cesti Drtija – Izlake je na avto padlo drevo. Udeležencu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Policisti so bili v večernem času obveščeni o nepravilno parkiranih vozilih. Vozila so bila parkirana na intervencijski poti na Cesti zmage v Zagorju. Na vozila so izdali obvestila o prekršku.

Obravnavali so tatvino električnega skiroja v Kisovcu. Po vseh zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo in pobegom se je zgodila na parkirišču na območju Litije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh ugotovitvah izvedli ustrezen ukrep.

PP Litija

Na relaciji Zagorje – Litija se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena voznica osebnega avtomobila. Kršiteljica je bila lahko telesno poškodovana, izrekli so ji globo.

Obravnavali so trčenje v divjad na relaciji Dole pri Litiji – Slana.

Prijavljen je bil sum kaznivega dejanja velike tatvine, ki je bila storjena v naselju Litija. Prav tako v litijskem naselju so obravnavali še eno tatvino, o kateri še zbirajo obvestila. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

V naselju Litija sta trčili voznici osebnih avtomobilov, nastala je majhna materialna škoda, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

Dobili so prijavo suma na zanemarjanje mladoletne osebe in surovega ravnanja ter povzročitve lahke telesne poškodbe. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obravnavali so trčenje v divjad.

Neznani voznik osebnega vozila je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo. Ne da bi nudil podatke udeležencem ali o tem obvestil policijo, je voznik s kraja odpeljal. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik kolesa z motorjem, se je zgodila v Jevnici. Voznik je bil lahko telesno poškodovan, policisti so mu izrekli globo.

Kaznivo dejanje velike tatvine naj bi bilo storjeno v naselju Jastrebnik. O tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prijavljena je bila tudi tatvina v naselju Šmartno pri Litiji. O dogodku litijski policisti še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

V naselju Litija sta trčila voznik osebnega avtomobila in motornega kolesa. Kršitelju vozniku osebnega avtomobila je bila izrečena globa.

V Kresnicah je prišlo do trčenja v divjad.

Občanu so zasegli neznano rastlino, za katero sumijo, da je konoplja. V primeru ugotovitve, da gre za prepovedano drogo, bo prekrškovni organ PP Litija izdal odločbo o prekršku.

PP Trbovlje

V nočnem času so imeli ob redni kontroli prometa v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,33 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila izrečena prepoved nadaljnje vožnje, odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.

Prav tako so obravnavali voznika, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,78 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Tudi temu vozniku je bila izrečena prepoved nadaljnje vožnje, odvzeto vozniško dovoljenje in še odrejeno pridržanje do iztreznitve. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Vinjen občan je kršil javni red in mir v bolnici Trbovlje. Ker ni upošteval ukazov policistov, je bil pridržan do iztreznitve. Zaradi navedenih kršitev mu je bil izdan plačilni nalog.

Neznana oseba je razbila stekla na delavskem domu. Nastala je materialna škoda v višini okoli 200 evrov. Zoper osebo bodo podali kazensko ovadbo.

Osebi je bil zasežen kovinski mlinček z delci rastline zeleno rjave barve, za katero sumijo, da je prepovedana droga, konoplja. Predmeti so bili poslani v analizo, zoper kršitelja pa sledi prekrškovni postopek.

Na območju Litije so obravnavali požar v stanovanjski hiši. Iz doslej še neugotovljenega vzroka, je prišlo do požara v kleti, nastala je materialna škoda v višini okoli 15.000 evrov. Sledi zbiranje obvestil.

Ob redni kontroli prometa so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,67 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bil izrečena prepoved nadaljnje vožnje, odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so prijavo kršitve javnega reda in miru ob zaključku javne prireditve in sicer je bilo ugotovljeno, da vinjena oseba ni upoštevala ukrepov varnostnika ter ga tudi udarila. Zaradi navedenih kršitev je bil osebi izdan plačilni nalog.

V postopku so imeli voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega so mu zasegli osebni avtomobil, zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nočnem času so obravnavali prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer je bilo ugotovljeno izvajanje nasilja nad partnerko. Storilcu je bila izrečena prepoved približevanja, sledi še kazenska ovadba.

Občan je na streho svojega vozila odložil torbico z denarnico, dokumenti in ključi. Ko se je do vozila vrnil je ugotovil, da navedenega na vozilu ni več, saj si je predmete v vmesnem času prilastil neznanec. Sledi zbiranje obvestil.

V nočnem času so obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru, in sicer zaradi spora med bivšima partnerjema. Sledi zbiranje obvestil. Prav tako sta se na kraju nahajala še dva udeleženca, ki sta prišla v medsebojni spor, po vseh zbranih obvestilih bodo zoper njiju uvedli prekrškovni postopek.

V postopku so imeli voznico osebnega vozila s pozitivnim indikatorjem hitrega testa na prisotnost prepovedanih drog. Odrejen ji je bil strokovni pregled, ki ga je voznica odklonila. Zoper navedeno sledi obdolžilni predlog.

Voznik osebnega vozila je izsilil pešca na prehodu. Pešec je utrpel lažje telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper voznika ustrezno ukrepali.

V stanovanju je prišlo do spora med stanujočimi. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v motorista. Motorist pa ni upošteval prometne signalizacije. Obema so na kraju izdali plačilna naloga.

Vozniku osebnega avtomobila je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,48 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Obravnavali so prijavo medvrstniškega nasilja v vzgojno izobraževalni ustanovi. Sledi zbiranje obvestil.

Ob redni kontroli prometa so v nočnem času imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,40 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.
– v nočnem času so ob redni kontroli prometa imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,48 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Imenovanemu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Občanu so zasegli cigareto z neznano posušeno snovjo. za katero obstaja sum na rastlino konopljo. Po ugotovitvah analize zoper udeleženega sledi prekrškovni postopek.

Na PP Trbovlje imajo v hrambi najdene stvari in sicer:
– šop ključev (3X cilindrični ključ in 2x obesek), ki so bili 2. junija najdeni v športnem parku Ledenica v Trbovljah.
– mobilni telefon znamke HUAWEI katerega je občan prinesel 22. maja. Najden je bil v Bevškem.
Lastnike pozivajo, da se zglasijo na PP Trbovlje, kjer lahko navedene lastniške stvari prevzamejo.

PP Hrastnik

Neznani storilec je na Novem logu poškodoval lak na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil.

V večernih urah je prišlo so fizičnega obračuna med občankama. Zoper osumljenko sledi kazenska ovadba.

Policisti so bili obveščeni o glasni glasbi na Logu. Po obisku je kršitelj glasbo utišal, izrekli so mu opozorilo.

Še enkrat so bili obveščeni o glasni glasbi, tokrat v Praproščah. Kršitelj je glasbo utišal, izrekli so mu opozorilo.

Prišlo je do tatvine denarja iz stanovanja. Sledi zbiranje obvestil.

V Čečah je storilec poškodoval eko otok.

Na policijsko postajo se je zglasil udeleženec prometne nesreče na avtocesti. Opravili so ogled vozila, zadeva bo odstopljena na pristojno policijsko postajo.

Posredovali so še pri sporu v trafiki, kjer je moški grozil prodajalki. Zoper kršitelja bo uveden prekrškovni postopek.

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --