-- OGLAŠEVANJE --

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Hrastnik

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke.

Obveščeni so bili še o dimniškem požaru na območju Zagorja, kjer so stanovalci že pred prihodom gasilcev pogasili ogenj. Ena oseba je bila zaradi vdihovanja dima odpeljana v Bolnico Trbovlje.

PP Zagorje

Kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in lahke telesne poškodbe so obravnavali na območju Litije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

Prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom so obravnavali v Hrastniku. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh ugotovitvah izvedli ustrezen ukrep.

Prometna nesreča z materialno škodo se je v nočnem času zgodila na območju Kisovca. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in kršitelju izdali plačilni nalog zaradi nepravilnega premika z vozilom, zaradi vožnje pod vplivom alkohola (indikator je pokazal 1,49 mg/l) pa so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje ter zoper njega vložili obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Trbovljah.

PP Trbovlje

V postopku so imeli osebo, kateri je bil zasežen kovinski mlinček z delci rastline zeleno rjave barve, za katero se sumi, da so prepovedana droga, konoplja. Predmeti s snovjo so bili poslani v analizo, zoper kršitelja pa sledi prekrškovni postopek.

Obravnavali so vlom v kolesarnico, od koder je neznani storilec odtujil kolo. Po prvih obvestilih je bil sprejet zapisnik o sprejemu ustne ovadbe, sledi kazenska ovadba.

Na javnem kraju je prišlo do kršitve javnega reda in miru. Na kraju so bila zbrana obvestila in izdan plačilni nalog kršiteljema.

PP Litija

Voznik je na relaciji Gabrovka – Litija z vozilom trčil v divjad, policisti so opravili ogled in napisali uradni zaznamek o prometni nesreči.

Zoper kršitelja, ki je v naselju Litija kršil javni red in mir, vodijo postopek o prekršku.

Obravnavali so prometno nesrečo v naselju Jevnica, v kateri je bila samo-udeležena voznica osebnega avtomobila. Na vozilu je nastala manjša poškodba, brez telesnih poškodb, policisti pa so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Najdena so bila tri neeksplodirana ubojna sredstva, ki po vsej verjetnosti izhajajo iz 2. sv. vojne. Policisti so kraj zavarovali, pristojni pirotehniki civilne zaščite pa so poskrbeli za uničenje.

Zoper kršitelja zakona o zaščiti živali v naselju Litija vodijo postopek o prekršku.

V hišni preiskavi so zasegli tablete

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --