-- OGLAŠEVANJE --

Povzročil prometno nesrečo pa še izpita ni imel

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so od petka do nedelje poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v petek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na Izlakah. Policisti so kršitelju zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– obravnavali so tudi prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na območju Kisovca, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in peška. Prometna nesreča se je pripetila zaradi neupoštevanja določil o prednosti pešcev na prehodu za pešce.
– prevzeli so najden mobilni telefon znamke Xiaomi v Zagorju ob Savi. Lastnika še iščejo.
– obravnavali so kaznivo dejanje grožnje, katero bo odstopljeno v nadaljnjo obravnavo na pristojno policijsko postajo Litija.
– v soboto so sprejeli prijavo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari (fasade objekta) v Zagorju ob Savi. Policisti so opravili ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na območju Zabreznika. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.
– voznici so zasegli osebno vozilo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper njo bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– v nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo zaradi povoženja predmeta na cesti v Hrastniku. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

PP Litija:
– v petek zjutraj so policisti v Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v kateri so bila udeleženi dve osebni vozili. Udeležencem je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.
– sprejeli so prijavo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.
– zvečer so obravnavali kaznivo dejanje groženj. Sledi zbiranje obvestil.
– v Litiji so obravnavali še grožnje in poškodovanje tuje stvari. Sledi zbiranje obvestil.
– v soboto so obravnavali kršitev javnega rada in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
– v nedeljo so obravnavali trčenje v divjad na relaciji Renke – Zagorje

PP Trbovlje:
– v soboto v nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je bilo ugotovljena kršitev z glasno glasbo in je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.
– v nočnem času so obravnavali prijavo glasne glasbe iz lokala. Lastniku je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru. Prav tako bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu zaradi kršitve obratovalnega časa.
– v nedeljo so obravnavali poškodovanje vhodnih vrat na območju Trbovelj. Sledi zbiranje obvestil.
– v nočnem času so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in sicer je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,96 mg/l. Prav tako navedeni ni posedoval vozniškega dovoljenja. Imenovanemu je bilo zaseženo vozilo in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper imenovanega je podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --