-1.6 C
Trbovlje
četrtek, 30. novembra 2023
ZON.siAktualnoPovzročil prometno nesrečo pa še izpita ni imel

Povzročil prometno nesrečo pa še izpita ni imel

Policisti v Zasavju so od petka do nedelje poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v petek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na Izlakah. Policisti so kršitelju zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– obravnavali so tudi prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na območju Kisovca, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in peška. Prometna nesreča se je pripetila zaradi neupoštevanja določil o prednosti pešcev na prehodu za pešce.
– prevzeli so najden mobilni telefon znamke Xiaomi v Zagorju ob Savi. Lastnika še iščejo.
– obravnavali so kaznivo dejanje grožnje, katero bo odstopljeno v nadaljnjo obravnavo na pristojno policijsko postajo Litija.
– v soboto so sprejeli prijavo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari (fasade objekta) v Zagorju ob Savi. Policisti so opravili ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na območju Zabreznika. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.
– voznici so zasegli osebno vozilo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper njo bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– v nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo zaradi povoženja predmeta na cesti v Hrastniku. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

PP Litija:
– v petek zjutraj so policisti v Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v kateri so bila udeleženi dve osebni vozili. Udeležencem je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.
– sprejeli so prijavo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.
– zvečer so obravnavali kaznivo dejanje groženj. Sledi zbiranje obvestil.
– v Litiji so obravnavali še grožnje in poškodovanje tuje stvari. Sledi zbiranje obvestil.
– v soboto so obravnavali kršitev javnega rada in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
– v nedeljo so obravnavali trčenje v divjad na relaciji Renke – Zagorje

PP Trbovlje:
– v soboto v nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je bilo ugotovljena kršitev z glasno glasbo in je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.
– v nočnem času so obravnavali prijavo glasne glasbe iz lokala. Lastniku je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru. Prav tako bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu zaradi kršitve obratovalnega časa.
– v nedeljo so obravnavali poškodovanje vhodnih vrat na območju Trbovelj. Sledi zbiranje obvestil.
– v nočnem času so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in sicer je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,96 mg/l. Prav tako navedeni ni posedoval vozniškega dovoljenja. Imenovanemu je bilo zaseženo vozilo in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper imenovanega je podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...