-- OGLAŠEVANJE --

Pouk jutri v nekaterih šolah ODPADE!

-- OGLAŠEVANJE --

Ministrica za šolstvo dr. Stanislava Setnikar Cankar je poslala obvestilo vsem slovenskim šolam, da naj v primeru močnega sneženja po potrebi odpovejo pouk danes in jutri.

'Glede na opozorila Agencije RS za okolje, ki napoveduje v četrtek 5. in petek 6. februarja 2015 močno sneženje, predvsem v vzhodni polovici Slovenije, vam predlagamo, da se v petek, glede organizacije šolskih prevozov in izvedbe pouka v osnovnih šolah, pogovorite z ustanovitelji.

Predlagamo, da se na območjih, kjer boste ocenili, da ne bo mogoče zagotoviti varnosti v cestnem prometu, skupaj z občino odločite, ter odpoveste šolske prevoze in pouk.

Po potrebi v tem primeru organizirajte nujno varstvo za učence,za varen prevoz pa naj poskrbijo starši sami.'

Osnovna šola Narodnega heroja Rajka Hrastnik

Zaradi napovedanih izrednih razmer smo se v vodstvu odločili, da za jutrišnji dan odpovemo pouk. Odpadle ure bomo nadomestili v eni od sobot do konca šolskega leta.
V primeru, da za svojega otroka ne morete organizirati varstva, bo za varstvo otrok poskrbljeno na obeh šolah. Če torej potrebujete varstvo, lahko pokličete na matično ali podružnično šolo.

Šolski prevozi bodo za ta dan odpovedani, zato morate za prevoz poskrbeti sami.

Vsem učencem želimo veliko veselja na snegu, zaposlenim in staršem pa čim manj nevšečnosti.

Osnovna šola Trbovlje

Zaradi napovedanih izrednih vremenskih razmer in priporočila s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo se odločili, da za petek, 6. 2. 2015, odpovemo pouk.

V primeru, da za svojega otroka ne morete organizirati varstva, bo za varstvo otrok poskrbljeno na matični šoli in obeh podružnicah od 6. ure dalje. Na matični šoli in PŠ Alojza Hohkrauta bomo poskrbeli tudi za malico. Šolski prevozi iz okoliških vasi so za jutri odpovedani, zato morate za prevoz poskrbeti sami.

OŠ Ivana Cankarja

Zime brez snega izgubijo svojo čarobnost, preveč snega pa lahko nakoplje tudi težave.
Ker je varnost otrok na prvem mestu, pozivamo vse starše, da v prihodnjih dneh presodijo, ali je prihod otrok v šolo, zlasti vozačev, varen. Če bi imeli otroci zaradi obilice snega težave pri prihodu v šolo, NAJ OSTANEJO DOMA in se ne izpostavljajo morebitnim nevarnostim na cestah. Učno snov bodo nadoknadili s pridnim delom v prihodnjih dneh. Srečno!

OŠ Tončke Čeč Trbovlje

Glede na napovedane vremenske razmere in nasvet ministrstva, vas obveščamo, da jutri POUKA zaenkrat NE BOMO ODPOVEDALI, saj je večina učencev doma v bližini šole. Če pa starši ocenite, da zaradi razmer jutri vaš otrok ne bo mogel priti v šolo, bo ta izostanek opravičen. Prosim vas, da spremljate informacije na šolski spletni strani, v kolikor bi prišlo do sprememb. Želim vam lep in varen preostanek tedna.

Osnovna šola Toneta Okrogarja

Glede na napovedane vremenske razmere in razglasitev rdečega alarma za jutri, petek, 6. 2. 2015, smo se na priporočilo MIZŠ in v soglasju z ustanoviteljem odločili, da zaradi varnosti otrok zapremo šolo v Šentlambertu. Matična šola in PŠ Kisovec bosta odprti. V PŠ Šentlambert žal ne moremo zagotoviti varstva. Iz smeri Tirna ne bo organiziranih šolskih prevozov, kar pomeni, da ne bo prevoza tudi za učence od 5. do 9. razreda iz te smeri na matično šolo. Ti učenci bodo imeli opravičen izostanek od pouka. Prav tako bodo imeli opravičen izostanek vsi učenci, ki jim ne boste mogli zagotoviti varen prihod oz. prevoz v šolo in iz nje.

Delo na matični šoli in na podružnici Kisovec bo potekalo po urniku. Delo bomo skušali organizirati čim bolj nemoteno.

Osnovna šola Ivana Skvarče

Obveščamo vas, da zaradi napovedi izredno neugodnih vremenskih razmer v petek, 6. 2. 2015, pouka NE BO  na PŠ Čemšenik in PŠ Podkum. Prav tako NE BO organiziran šolski prevoz S KOMBIJEM (prevoz Jurca S. oz. Juvan M.).

Po potrebi pa bo na podružnični šoli Podkum in Čemšenik   za učence od 1. do 4. razreda organizirano nujno varstvo od 8. do 13. ure. Za varen prevoz do šole in iz šole poskrbite starši sami.

Avtobusni prevoz bo organiziran po voznem redu. Predlagamo, da starši sami presodite ali bo vaš otrok, ki je vozač, prišel k pouku na matično šolo. V primeru odsotnosti mu bo le-ta v petek, 6. 2. 2015, opravičena.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --