25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.si1+1=2Potica krof in podjetnice pri županu

Potica krof in podjetnice pri županu

Ob koncu šole se je zagorski župan Matjaž Švagan srečal z mentorico in predstavnicami zanimivega dijaškega podjetja SWEET & FIT trboveljske gimnazije, ki je 13. maja za svojo inovativnost zmagalo na državnem tekmovanju slovenskih dijaških podjetij. Podjetje Sweet & Fit, ki ga je ustanovilo devet dijakov Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje pod taktirko profesorice Zvezdane Lamovšek bo tako konec julija Slovenijo zastopalo na evropskem podjetniškem tekmovanju v švicarskem Luzernu.
Tri mlade predstavnice podjetja so predstavile poseben krof, v katerem se skrivajo ameriški podjetniški duh in tradicionalni slovenski okusi: potica krof. Poleg tega podjetje Sweet & Fit izdeluje krofe iz slovenske ekološko pridelane pirine in brezglutenske moke.
Občina Zagorje mladim gimnazijskim podjetnikom iz Zasavja iskreno čestita za odlične podjetniške ideje in jih podpira pri izvedbi poti na evropsko tekmovanje v Švici.
Župan je mladim podjetnicam ob koncu srečanja zaželel obilo sreče in podjetniškega navdiha v Luzernu.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X