-- OGLAŠEVANJE --

Poseben obisk na GESŠ Trbovlje

-- OGLAŠEVANJE --

Na eni izmed trboveljskih srednih šol so v tem tednu predstavljali poklic prav posebnim gostom, ki so bili pridni, navdušeni in zvedavi.

“Pri majhnih otrocih je potrebno priljubiti poklice, ki jih primanjkuje”

Prav posebnega in prijetnega obiska so bili v tem tednu deležni v Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje. Obiskali so jih otroci iz vrtca Pikapolonica Trbovlje. Med skupnim časom so si ogledali šolo, v fizikalni učilnici pa so jim dijaki pripravili delavnice, povezane z naravoslovjem, predvsem s fiziko. Namen obiska je bil predstavitev poklica profesorice fizike, saj so različne poklice otroci obravnavali že v vrtcu v okviru učnega načrta. “Bili so zelo pridni, navdušeni in zvedavi. Vsako delavnico so si pogledali posebej, v njih pa jih je čakal eden od dijakov četrtih letnikov, ki imajo fiziko na maturi. Vsi smo bili mnenja, da bi takšen obisk morali večkrat ponoviti. Že pri tako majhnih otrocih je potrebno priljubiti poklice, ki jih primanjkuje. Prepričani smo, da se bo čez 9 let kateri izmed teh otrok vrnil na našo šolo kot dijak,” so sporočili iz GESŠ Trbovlje.

Srednješolki Lea in Tjaša za maturitetno nalogo pekli palačinke, izkupiček pa namenili brezdomcem

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --