15.6 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoPOPOLNA zapora trboveljske ceste

POPOLNA zapora trboveljske ceste

Predvidoma danes naj bi Občina Trbovlje začela z ureditvijo ceste Trbovlje – Dobovec. V sklopu del se bo izvajala širitev ozkih ovinkov v vkopno stran ceste z metodo pikiranja. S tem naj bi se zagotovili varnejši odseki te ceste in prebivalcem, ki živijo na tem območju omogočila lažja, predvsem pa varnejša vožnja.

Vrednost investicije znaša približno 30.000 evrov. Občina Trbovlje je v letošnjem letu, kot pravijo, uredila že veliko cestnih odsekov izven mesta, ki so bili potrebni prenove.

Cesta bo popolnoma zaprta

Zaradi urejanja brežine ob lokalni cesti Trbovlje – Dobovec bo od 22. decembra do vključno 31. decembra 2020 popolna zapora ceste z vmesnimi prekinitvami zapore. Popolna zapora ceste bo veljala vsak dan med 7. uro in 10.30 ter med 11.30 in 15.30. V ostalih intervalih bo cesta odprta. Dela bodo označena z ustrezno prometno signalizacijo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...