23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoPOPOLNA zapora trboveljske ceste

POPOLNA zapora trboveljske ceste

Predvidoma danes naj bi Občina Trbovlje začela z ureditvijo ceste Trbovlje – Dobovec. V sklopu del se bo izvajala širitev ozkih ovinkov v vkopno stran ceste z metodo pikiranja. S tem naj bi se zagotovili varnejši odseki te ceste in prebivalcem, ki živijo na tem območju omogočila lažja, predvsem pa varnejša vožnja.

Vrednost investicije znaša približno 30.000 evrov. Občina Trbovlje je v letošnjem letu, kot pravijo, uredila že veliko cestnih odsekov izven mesta, ki so bili potrebni prenove.

Cesta bo popolnoma zaprta

Zaradi urejanja brežine ob lokalni cesti Trbovlje – Dobovec bo od 22. decembra do vključno 31. decembra 2020 popolna zapora ceste z vmesnimi prekinitvami zapore. Popolna zapora ceste bo veljala vsak dan med 7. uro in 10.30 ter med 11.30 in 15.30. V ostalih intervalih bo cesta odprta. Dela bodo označena z ustrezno prometno signalizacijo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč