4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoToliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo v nedeljo.

V ZD Trbovlje organizirajo cepljenje jutri, v soboto, 18. septembra, od 8. do 14. ure. Cepili bodo s Pfeizerjem (zaloge so zadostne) in Johnsonom do porabe zalog. S seboj imejte zdravstveno kartico in osebni dokument s sliko.

Predvsem zaradi velikega zanimanja in da omogočijo cepljenje tudi tistim, ki zaradi narave svojega dela ne morejo priti na cepljenje tekom tedna, iz ZD Hrastnik obveščajo, da bodo 8. do 10. ure s cepivom Pfizer.

Ravno v času našega obiska je v ZD Zagorje ob Savi prispel dostavljalec cepiva. Jutri, v soboto, 17. septembra bo ZD Zagorje ob Savi v avli KC Delavski dom Zagorje izvajal cepljenje proti covid-19 za naročene in nenaročene. Cepljenje za naročene bo potekalo med 15. in 19. uro, od 19. do 20. ure pa bo cepljenje za nenaročene. Oba dneva, to soboto in nedeljo, pa bo v avli KC Delavski dom Zagorje potekalo cepljenje za nenaročene, in sicer od 9. do 13. ure.

Zasavje: V vrsti stali tudi po 3 ure, ponekod celo zmanjkalo cepiva

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...