-- OGLAŠEVANJE --

Ponovljene dražbe: Zdaj 22.000 € za 50 kvadratnih metrov veliko stanovanje

-- OGLAŠEVANJE --

Za oddajo ponudbe za nakup ene od petih nepremičnin, ki jih trenutno prodaja Občina Hrastnik, je čas še do 4. aprila. Na voljo so stanovanja in objekta s pripadajočim zemljiščem, v večini potrebni prenove. Vse nepremičnine so sicer že bile na dražbi v prejšnjem letu.

Starejši objekt, ki je del kulturne dediščine

Prodaja se starejši objekt na naslovu Grajska pot 3, ki je v zelo slabem stanju in je potreben celovite obnove. Vpisan je v register nepremične kulturne dediščine. Skupaj z objektom in pripadajočim zemljiščem, se prodajajo še tri zemljišča. Izhodiščna cena, brez davka na promet nepremičnin, je 40.000 evrov, varščina znaša 4000 evrov.

Hiša, ki ni vpisana v kataster stavb

Za zemljišče v velikosti 500 kvadratnih metrov in starejši stanovanjski objekt je izhodiščna cena 50.000 evrov, varščina pa 5000 evrov. Površina prostorov v objektu na naslovu Cesta 3. julija 14 obsega dobrih 200 kvadratnih metrov, le ta ni vpisan v kataster stavb in je potreben temeljite obnove. Na zemljišču so vgrajeni vodi za elektriko, vodo in komunikacijo ter možnost priključitve na javni fekalni vod in individualno ogrevanje.

Podstrešno stanovanje potrebno obnove

Predmet prodaje je stanovanje na podstrešju, ki je del starejše stavbe na Brnici. Potrebno je temeljite obnove, na objektu so vgrajeni elektrovod, vodovod in vod za komunikacije ter možnost priklopa na javno kanalizacijo. Ogrevanje je urejeno individualno, energetska izkaznica izkazuje energetski razred G. Izhodiščna cena znaša 28.000 evrov, varščina 10 odstotkov.

22 tisočakov za 50 kvadratnih metrov

Stanovanje na Cesta 1. maja 44 se nahaja v 3. nadstropju in meri slabih 50 kvadratnih metrov, pripadajo mu tudi skupni prostori. Prostor je prazen in potreben prenove. Zainteresirani bodo morali ponuditi 22.000 evrov in od oddaji ponudbe, najkasneje do 4. aprila, plačati 10 odstotno varščino.

Stanovanje veliko 50 m2, skupaj s kletjo in garažo še enkrat toliko

Za stanovanje v 2. etaži (Cesta 3. julija 5), z bivalno površino dobrih 50 kvadratnih metrov, je izhodiščna cena 38.000 evrov. Stanovanju, ki je trenutno prazno, pripadajo še klet, shramba in garaža, s tem se skupna površina poveča na 100 kvadratnih metrov. Tudi tu je za sodelovanje potrebna varščina, in sicer 10 odstotkov izhodiščne cene.

Cene nepremičnin ne vsebujejo davka na promet nepremičnin, ki ga bo moral plačati kupec. Zainteresirani svoje ponudbe oddajo na obrazcu, ki je priložen dokumentaciji na spletni strani Občini Hrastnik. Ponudbe ne smejo biti manjše od izhodiščne cene.

Nepremičnino bodo prodali tistemu, ki bo ponudil najvišjo ceno. Po predhodnem dogovoru je možen ogled.

Ministrstvo ni dalo soglasja Petanovi. Kaj zdaj?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --