-0 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.siAktualnoPokriti teniški igrišči in lokal ŠE ceneje

Pokriti teniški igrišči in lokal ŠE ceneje

Dve pokriti teniški igrišči z gostinskimi in poslovnimi prostori v Zagorju bodo 5. oktobra prodajali na javni dražbi po izklicni ceni 111.000 evrov.

3.000 kvadratnih metrov velika športna dvorana z zemljišči na Levstikovi ulici je premoženje podjetja Ultra – v stečaju, ki jo stečajna upraviteljica Anja Jandrok neuspešno poskuša prodati že dlje časa.

Prav tako je bila ponovno neuspešna avgustovska dražba za poslovno-industrijski objekt Ultre – v stečaju na Cesti Otona Župančiča 23a in 23 b v Zagorju ter tudi zadnji poskus prodaje umetniške slike akademskega slikarja Franca Miheliča, ki je v lasti podjetja.

Poslovno-industrijski objekt na Cesti Otona Župančiča

Ponudbe za prodajo poslovnih deležev štirih družb

Stečajna upraviteljica pa je objavila tudi vabilo za nezavezujoče zbiranje ponudb glede prodaje poslovnih deležev štirih družb, in sicer 76 % poslovnega deleža v družbi Ultra South East Europe iz Beograda, 100 % poslovnega deleža Ultra Division iz Romunije, 60 % poslovnega deleže Ultra Central-Europe iz Češke in 100 % deleža avstralske družbe Ultra Pacific Pty.  Namen vabila, ki se izteče v začetku oktobra, je pridobiti ocene vrednosti, na podlagi katere bi se prodaja poslovnih deležev lahko kasneje izvedla, je pojasnila Jandrokova.

SORODNI ČLANKI:

Tudi nižja cena ni prepričala kupcev

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zasavski premog bo na prestižni podelitvi Grammyev

Zasavski ustvarjalki Marjeti Hribar je uspel velik preboj v Ameriko! Izdelki blagovne znamke Koulmi izpod njenih rok, katerih osnovna surovina je premog, bodo namreč...
X