13.6 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoTudi nižja cena ni prepričala kupcev

Tudi nižja cena ni prepričala kupcev

Tudi znižana cena ni prepričala kupcev, ki bi bili pripravljeni odšteti 196.000 evrov za nakup športnega objekta zagorskega podjetja Ultra v stečaju, tako imenovanega ZasTena.

3.000 kvadratnih metrov velik športni objekt na Levstikovi ulici, to sta dve pokriti teniški igrišči z gostinskimi in poslovnimi prostori in pripadajočim zemljiščem, je sicer trenutno v najemu, eden od najemnikov je Nogometni klub Zagorje.

Dražba, ki je potekala 20. aprila, je bila neuspešna, je povedala stečajna upraviteljica Anja Jandrok. Zaenkrat so bili neuspešni vsi poskusi prodaje premoženja Ultre.

Dražba slike z zniževanjem cene

Kmalu spet na dražbi poslovno – industrijski objekt Ultre v stečaju.

V kratkem bo tako ponovno naprodaj umetniška slika, delo akademskega slikarja Franca Miheliča Brez naslova (Himere, Parke). Izklicna cena zanjo bo, tokrat v tretjem poskusu, 6.400 evrov. Dražba pa bo tokrat potekala z zniževanjem cene.

Prav tako bo, ko bodo sklepi pravnomočni, pravi Jandrokova, ponovno na dražbi poslovno-industrijski objekt na Cesti Otona Župančiča 23a in 23 b v Zagorju s pripadajočim zemljiščem. Nova izklicna cena za to nepremičnino pa naj bi znašala 265.000 evrov.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...