-- OGLAŠEVANJE --

Pobrali bodo tam, kjer je

-- OGLAŠEVANJE --

So odločni Zagorjani, da kljub pomanjkanju evropskih razpisov, s katerimi bi gradili in delali, ne bodo “jamrali” in čakali na boljše čase. Po besedah direktorja občinske uprave Zagorje Rudija Medveda so se in se še bodo “spravili” na ekoskladove razpise in Fundacijo za šport.

Dobrih 100.000 evrov se jim obeta

Pump track v Evroparku že letos.

V letu 2017 naj bi izvedli 4 projekte, podprte s sofinanciranje Fundacije za šport. Pridobitev Evroparka bodo dobrih 55.000 evrov vredni zabojniki za garderobe, polovico bo pokrila občina, polovico fundacija. Evropark pa bo v letošnjem letu bogatejši še za pump track. Investitor projekta težkega skoraj 30.000 evrov je Kolo klub, polovico bo primaknila fundacija.

S pomočjo sofinanciranja projektov Fundacije za šport bodo Zagorjani izboljšali športno infrastrukturo.

Na razpis Fundacije za šport so v Zagorju prijavili tudi ograjo okrog pomožnega nogometnega igrišča v Evroparku. Nogometni klub Zagorje bo tako bogatejši za ograjo, polovico investicije, kot ostale pa bo pokrila fundacija (21.500 evrov).

In še zadnji od štirih, najdražji. Zavod za šport bo v 2017 obnavljal streho športne dvorane, investicija vredna 134.770,66 evrov,  bo s strani fundacije pokrita le delno. Ta bo prispevala dobrih 33.000 evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --