19.6 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siZasavskoPikado turnir v KS Steklarna

Pikado turnir v KS Steklarna

V  četrtek, 23. februarja 2017 je v prostorih KS Steklarna v Podkraju potekal tradicionalni turnir v pikadu, ki se ga je udeležila tudi mešana pikado ekipa Društva invalidov Hrastnik, sodelovale pa so še  ekipe Ribiške družine Hrastnik, Društva upokojencev Hrastnik Steklarna (moška in ženska), Krajevna skupnost Steklarna in PIGD Steklarna Hrastnik. Uvodoma je v imenu Krajevne skupnosti Steklarna vse prisotne pozdravil Matej Kaiser, nato je vodja tekmovanja Blaž Dvornik razložil pravila tekmovanja. Za zapisnikarsko mizo je  sedel Adi Zaletel, ki je vestno beležil in zapisoval rezultate.

Prvo mesto je osvojila mešana ekipa Društva invalidov Hrastnik v sestavi Matej Mikolič, Kasim Žužič, Šemsa Alibašič in Tehvida Spahič (2973 točk), drugo mesto je pripadlo PIGD Steklarna (2799), tretje mesto pa je osvojila ekipa Društva upokojencev Hrastnik Steklarna-moški (2635). Najboljša posameznika v moški in ženski konkurenci sta bila člana Društva invalidov Hrastnik: v moški konkurenci je slavil  Kasim Žužič z 970 točkami,  v ženski konkurenci pa je bila najboljša Majda Korbar, ki je naciljala 733 točk. Zahvala gre organizatorju, Krajevni skupnosti Steklarna in njenemu predsedniku Adiju Zaletelu. Po  podelitvi pokalov oziroma praktičnih nagrad sponzorja Steklarne Hrastnik je sledila pogostitev ter prijetno druženje.

​​Dvornik Blaž

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...