0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.siAktualnoPeki šli na prisilni "letni dopust"

Peki šli na prisilni “letni dopust”

Kdorkoli bi uradni pečat Finančne uprave RS odstranil ali poškodoval bo kaznovan, jasno piše na obvestilu FURS-a na vratih od srede zaprte Stare pekarne Kruhek v Trbovljah na Ulici 1. junija. A lastniki so se znašli drugače.

“Letni dopust”

Prelepili so trak, na katerem piše Finančna uprava Republike Slovenije, obvestilo pa prekrili z napisom “Letni dopust”. Pečat je ostal nedotaknjen.

Stanje danes.
Stanje danes.

Pravijo, da je pekarna šla v stečaj. A ni tako preprosto. Stara pekarna kruhek d.n.o. je šla res leta 2014 v stečaj. Stečajni upravitelj je bil Tomaž Kos, ki vodi tudi postopke Svee in Sijaja. Kmalu zatem se je odprlo novo podjetje Stara pekarna kruhek d.o.o. lastnika Muqaja Admire. Pod taistim imenom pa Ajpes odkriva še marsikaj.

Iz enega podjetja v drugo

Na Ajpesu smo našli še druge po lastniku povezane subjekte. Stara pekarna Kruhek d.o.o. sodeč po Ajpesu še obstaja in subjekt najdemo tudi na zadnjem Fursovem seznamu davčnih neplačnikov, kar pomeni, da njihov dolg presega 5000 evrov in da so neplačane obveznosti starejše od 90 dni.

Vir: ajpes.si
Vir: ajpes.si

Obstoječe podjetje albanskega peka, prijavljeno v Kisovcu, na Petelinkarjevi ima 4 poslovne enote – v Trbovljah, Moravčah, na Dobu in na Dolu pri Hrastniku.

Kupci ostali pred zaprtimi vrati

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Hrastniku dokončali Pumptrack

Že ta teden bo otvoritev kolesarskega poligona v Hrastniku. S tem objektom želijo dodati zagon športnemu duhu in omogočiti novim generacijam in športnim entuziastom...