-- OGLAŠEVANJE --

Peki šli na prisilni “letni dopust”

-- OGLAŠEVANJE --

Kdorkoli bi uradni pečat Finančne uprave RS odstranil ali poškodoval bo kaznovan, jasno piše na obvestilu FURS-a na vratih od srede zaprte Stare pekarne Kruhek v Trbovljah na Ulici 1. junija. A lastniki so se znašli drugače.

“Letni dopust”

Prelepili so trak, na katerem piše Finančna uprava Republike Slovenije, obvestilo pa prekrili z napisom “Letni dopust”. Pečat je ostal nedotaknjen.

Stanje danes.
Stanje danes.

Pravijo, da je pekarna šla v stečaj. A ni tako preprosto. Stara pekarna kruhek d.n.o. je šla res leta 2014 v stečaj. Stečajni upravitelj je bil Tomaž Kos, ki vodi tudi postopke Svee in Sijaja. Kmalu zatem se je odprlo novo podjetje Stara pekarna kruhek d.o.o. lastnika Muqaja Admire. Pod taistim imenom pa Ajpes odkriva še marsikaj.

Iz enega podjetja v drugo

Na Ajpesu smo našli še druge po lastniku povezane subjekte. Stara pekarna Kruhek d.o.o. sodeč po Ajpesu še obstaja in subjekt najdemo tudi na zadnjem Fursovem seznamu davčnih neplačnikov, kar pomeni, da njihov dolg presega 5000 evrov in da so neplačane obveznosti starejše od 90 dni.

Vir: ajpes.si
Vir: ajpes.si

Obstoječe podjetje albanskega peka, prijavljeno v Kisovcu, na Petelinkarjevi ima 4 poslovne enote – v Trbovljah, Moravčah, na Dobu in na Dolu pri Hrastniku.

Kupci ostali pred zaprtimi vrati

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --