-- OGLAŠEVANJE --

Parkiral na intervencijsko pot, pričakal ga je plačilni nalog

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

Našli so mobilni telefon, ki je bil v nadaljevanju vrnjen lastniku.

Obravnavali so kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari – laka na vozilu v Zagorju. Sledi zbiranje obvestil.

Prometna nesreča z materialno škodo in pobegom se je zgodila na parkirišču na Izlakah. Policisti bodo po vseh zbranih podatkih izvedli ustrezen ukrep.

V Zagorju so z glasno glasbo kršili javni red in mir. Policisti so kršitelju izrekli opozorilo.

Na intervencijski poti v Zagorju je bilo nepravilno parkirano vozilo. Policisti so na vozilo izdali obvestilo o prekršku.

Obravnavali so še eno kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo v Zagorju. Policisti so kršitelju izrekli opozorilo.

PP Litija

Voznica je na gorenjski avtocesti povozila pločevino in s tem poškodovala vozilo. Zaradi krajevne pristojnosti je zadeva predana v nadaljnje reševanje policistom iz Kranja.

V soboto so bili policisti obveščeni o najdbi neeksplodiranega ubojnega sredstva, ki po vsej verjetnosti izhaja iz 2. sv. vojne. Kraj so zavarovali, delavci DEVNUS pa so poskrbeli za uničenje.

Prijavljen je bil sum storitve kaznivega dejanja vloma. V naselju v okolici Litije je bilo iz stanovanjske hiše odtujeno več kosov zlatnine in denar. Sledi zbiranje obvestil.

Policisti so intervenirali v naselju v okolici Litije zaradi kurjenja nevarnih odpadkov. Občan je s svojim ravnanjem kršil Uredbo o odpadkih, zaradi česar je bil o kršitvi obveščen pristojni inšpektorat.

Dvakrat so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru. Kršiteljema sta bila izdana plačilna naloga.

PP Trbovlje

Pri kontroli prometa na glavni cesti II. reda so policisti zaznali nepravilno prehitevanje voznice osebnega avtomobila. Nadalje je bilo ugotovljeno, da gre za voznico začetnico, zaradi česar ji je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Kontrolirali so voznika osebnega avtomobila, ki je kazal znake nezanesljivega ravnanja, zaradi česar je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,54 mg/l alkohola v izdihanem zraku, s čimer pa se voznik ni strinjal, zato je bil odrejen strokovni pregled. Po prejetem rezultatu sledi ustrezen prekrškovni postopek.

Obravnavali so poškodovanje parkiranega vozila. Sledi zbiranje obvestil.

Zgodila se je prometna nesreča z materialno škodo. Policisti so na kraju udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

PP Hrastnik

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo. Ob prihodu policistov na kraj je bila glasba na sobni jakosti, zato je bilo izrečeno opozorilo.

Kršen je bil javni red in mir, kjer je bil zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

Policisti so bili obveščeni, da je vozilo zaparkiralo več garaž. Na kraju je bila ugotovljena kršitev, na vozilo je bilo dano obvestilo o prekršku.

Naznanjena je bila zloraba bančne kartice preko spleta s strani neznanega storilca. Sledi zbiranje obvestil.

Občanu je bila zasežena neznana posušena zeleno rjava rastlina za katero se sumi, da je prepovedana rastlina konoplja. Po pridobljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

V nedeljo v Hrastniku iskanje pogrešane osebe, izsledili so jo v dveh urah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --