-- OGLAŠEVANJE --

Pajiću pokazali vrata, nadomestil ga je Mušić, zdaj iščejo novega – ali pa ga morda že imajo

-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniški zdravstveni dom nikakor ne najde pravega vodstva. Po mnogih letih slabih vodenj, ko je bil zdravstveni dom pošteno v rdečih številkah, med zaposlenimi pa kaos, je z nastopom novega župana vodenje prevzel Gregor Pajić, ki pa so ga “odmaknili”. Uradno je odšel na drugo delovno mesto, neuradno pa je menda moral oditi, saj, kljub temu da je po dolgih letih uredil finance doma in sistem dela, ni našel skupnega jezika z zdravniki.

Pa je začasno vodenje prevzel zdravnik Muamer Mušić, ki je že v začetku povedal, da je bolj zdravnik kot direktor in ni imel ne vizije, niti želje, da bi reorganiziral zdravstvo v Hrastniku.

Zdaj nov razpis za direktorja

Zdaj je objavljen nov razpis, za prijavo na katerega je čas samo še danes. Se pa razpis nikakor ni obešal na velik zvon, kar nakazuje, da v Hrastniku že imajo izbranega za omenjeno delovno mesto. Denimo na občinski strani, kjer med novicami objavljajo tudi razpise za direktorje javnih zavodov, tokrat niso objavili ničesar.

Naloga novega direktorja ali direktorice bo organizacija in vodenje ter poslovanje zavoda. Odgovarjal bo za zakonitost dela, imenoval delavce s posebnimi pooblastili in odgovornostmi, sprejemal splošne akte zavoda in tudi druge naloge na podlagi zakona.

Izbrali naj bi direktorja za 4 letni mandat s polnim delovnim časom. Pričakujejo vsaj visokošolsko izobrazbo 1. stopnje in 5 let delovnih izkušenj. Direktor naj bi tudi tekoče govoril in pisal slovensko.

Muamer Mušić: “Nimam ambicij biti direktor, moje poslanstvo je biti zdravnik”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Praznovanje trboveljskih potapljačev: Toni Mrak se pri 80 letih še vedno potaplja

Muhasta in nepredvidljiva Sava je zaradi svoje neraziskanosti izziv potapljačem. Veliki ljubitelj narave in povodnega sveta je DPD Trbovlje- Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje,...
-- OGLAŠEVANJE --