2.5 C
Trbovlje
četrtek, 8. decembra 2022
ZON.siAktualnoOŠ Trbovlje NI pripravljena na prevzem

OŠ Trbovlje NI pripravljena na prevzem

Energetska sanacija trboveljske osnovne šole je že tako dobila na prošnjo izvajalca podaljšan rok za dokončanje del, 26. junij, a datum je mimo in dela še vedno niso končana.

Danes nam je Vesna Jesih s trboveljske občine sporočila: ‘Dela na OŠ Trbovlje še niso končana. Prejšnji teden je potekala skupna koordinacija, na kateri sta bila prisotna tudi župan in direktor družbe Kolektor koling d.o.o. Skupno je bilo ugotovljeno, da bodo dela potekala predvidoma vsaj še do sredine meseca julija, z upoštevanjem morebitne odprave pomanjkljivosti pa predvidoma do tretjega tedna meseca julija.’ Torej se bo rok za končanje del podaljšal, kljub temu, da so še v prejšnjem tednu na občini izjavili, da morajo biti dela zaključena do 26. junija, ko bo objekt tudi prevzet.

A so se zmotili. Objekt ni nared za prevzem, kljub temu da Občina Trbovlje s strani izvajalca ni prejela predloga za podaljšanje roka. Izvajalec pa mora naročniku, kot so pojasnili na občini, dostaviti terminski plan za naslednje tri ali štiri tedne dela.

Selitev opreme iz nadomestnih lokacij nazaj v matično šolo je predvidena za začetek meseca avgusta,’ so še dodali na občini. Več informacij trenutno ne dajejo, bomo pa budno čakali in poročali, ali bo šola septembra nared in bo lahko pouk potekal nemoteno.

 

SORODNI ČLANKI:

Le par dni pred iztekom roka za dokončanje del na OŠ, so na občini samozavestno prikimavali zaključku del. Povečala se je tudi cena projekta, tudi na račun montaže nove konstrukcije v telovadnici, ki sprva ni bila predvidena. PREBERI VEČ

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Košarkarji GESŠ Trbovlje do drugega mesta v Celju

Ob koncu prejšnjega tedna so se dijaki GESŠ Trbovlje udeležili področnega tekmovanja v košarki. Na turnirju, ki je potekalo v športni dvorani Gimnazije Celje...
X