21.2 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoOptika Jazbec: Tudi v teh časih pestra izbira in kakovostni pregledi

Optika Jazbec: Tudi v teh časih pestra izbira in kakovostni pregledi

Že več kot 40 let za kvalitetna očala in kontaktne leče v Zasavju skrbi Optika Jazbec. Ne glede na stanje, tudi med epidemijo, pa vedno poskrbijo, da njihove stranke hitro dobijo kar potrebujejo in, da so z storitvijo in produkti zadovoljne.

V optiki nudijo tudi samoplačniške okulistične preglede, katere opravlja specialist okulist. Opravljajo preglede za očala in kontaktne leče, prav tako pregledajo očesno ozadje in izmerijo očesni pritisk, opravijo pregled za potrebe medicine dela. Seveda imajo tudi pogodbo z zdravstveno zavarovalnico, da lahko priskrbijo očala na recept oziroma naročilnico za očesni pripomoček.

Optika Jazbec je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure in med 16. in 19. Ob sobota med 8. in 12. uro. Najdete jih na Cesti zmage 3, tik ob glavni cesti ob Zdravstvenem domu Zagorje.

V zagorski optiki prisegajo na kvalitetne proizvajalce, pove Dušan Jazbec, ki ne želi, da je stranka zadovoljna le kratek čas po odhodu iz lokala, temveč da jim leče in očala služijo še vrsto let.

Kljub epidemiološki situaciji so poskrbeli, da imajo v salonu ves čas na voljo pestro izbiro okvirjev za korekcijska in tudi sončna očala ter vse potrebne pripomočke. Tudi tisto kar nimajo v danem trenutku na zalogi, je zaradi dobrega odnosa z dobavitelji pri njih v le nekaj dneh. Strogo se držijo navodil in priporočil NIJZ ter skrbijo za največjo mogoče mero varnosti vseh, ki jih obiščejo.

Sicer pa Dušan svojim obiskovalcem očala nastavi, očisti in tudi preveri kakšno dioptrijo imajo. Njegovo vodilo je, da v prvi vrsti strankam svetuje glede na uporabo, način življenja in njihovo delo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...