14.4 C
Trbovlje
petek, 14. maja 2021
ZON.siAktualnoOkužen nekdo iz proizvodnje ETI-ja?

Okužen nekdo iz proizvodnje ETI-ja?

Danes smo dobili pismo zaposlenih v ETI-ju, skupaj s posnetkom ekrana, ki prikazuje pismo vodstva družbe zaposlenim o potrjeni okužbi v enem izmed oddelkov.

Oddelek, kjer je oseba, ki naj bi bila okužena do sedaj delala so zaprli ter sodelavce poslali na samoizolacijo. Prostore in opremo bodo dezinfecirali.

Za naslednje pet dni so določili, da ostanejo doma tudi vsi ostali delavci iz širšega območja omenjenega oddelka, razen proizvodnje relejev.

Izlaška družba sicer sledi in izvaja vsem predpisanim ukrepom za čas epidemije, prav tako so omogočili starejšim nad 60, kroničnim bolnikom in staršem z majhnimi otroci, da ostanejo doma: “ETI Elektroelement, d.o.o. vsak dan izvaja vse potrebne ukrepe za zajezitev možnosti okužbe z virusom covid 19. Imeli smo obisk inšpektorja za delo, ki je potrdil pravilnost naših ukrepov. Trenutno delamo s 60% kapaciteto v primerjavi s prejšnjim mesecem.” je odgovoril Tomaž Berginc, direktor družbe ETI, informacije o okužbi pa ni komentiral.

Oseba navedena v pismu, ni bila testirana na trboveljski vstopni točki.

DODANO 16.00: Razširjen odgovor ETI-ja: Trenutno smo se odločili za dva dni preventivno zaustaviti proizvodnjo tudi v nekaterih oddelkih, za katero ni bilo nobenih formalnih zahtev ali priporočil za zaustavitev. V skrbi za naše zaposlene.

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Urška se je kljub zahrbtni bolezni znašla, zdaj pa ji je požar uničil dom

Strašna nedelja - 9. maj. Urška je že od marca opozarjala na težave z električno napeljavo, v zadnjem tednu celo večkrat, nazadnje v nedeljo...