15.1 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoOdprta še dva razpisa

Odprta še dva razpisa

V Zagorju so objavili razpis za sofinanciranje dejavnosti in programov zveze kulturnih društev, društev in skupin, ki delujejo na področju ljubiteljske kulturne dejavnosti v občini ter razpis za projekte posebnega pomena. Skupno so v proračunu rezervirali 60 tisoč evrov. 

S prvim bodo sofinancirali programe rednih dejavnosti društev in skupin, njihove udeležbe na gostovanjih, tekmovanjih in prireditvah ter izvedbe samostojnih nastopov, stroške opreme, založništva in materialne stroške, ob upoštevanju rezultatov društev oz. skupin pa bodo dodelili tudi dodatke za kakovost. Dodeljena sredstva morajo biti porabljena v letošnjem letu, prijavo na razpis, za katerega je dokumentacija na voljo na občinski spletni strani, je mogoče oddati do 10. marca do 10. ure. Občina Zagorje bo letos razdelila 40.000 evrov.

Odprt pa je tudi razpis za sofinanciranje projektov posebnega pomena, ki jih organizirajo društva, združenja ter zavodi in niso bili predmet drugih razpisov. 20.000 evrov bodo namenili za sofinanciranje pokroviteljstev oziroma izvedbe projektov, programov in prireditev društev, združenj ter zavodov, organizacije ali soorganizacije projektov, programov, prireditev, tradicionalnih prireditev, organizacije proslav ali dogodkov, organizacije pohodov, ekskurzij, gostovanja na dogodkih na mednarodni, državni, regionalni, občinski ravni. Med projekte, ki so predmet razpisa, sodijo tudi izdaje knjig, brošur, zvočnih in filmskih zapisov ipd, ki bodo izdane v letu 2021 oz. v obdobju, na katerega se prijavitelj prijavlja, ter prispevajo k prepoznavnosti in promociji občine Zagorje ob Savi. Roki za prijavo na razpis so štirje: 1. april, 1. julij, 1. september in 5. november, tudi ta razpis je podrobneje obrazložen na spletni Občine Zagorje ob Savi, kjer je objavljena tudi razpisna dokumentacija.

 

V Zagorju nova sprehajalna in kolesarska steza ter 164 parkirnih mest

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...