17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoOdkrito o nasilju v družini

Odkrito o nasilju v družini

Nasilje v družini bo aktualna tema okrogle mize, ki jo Center za socialno delo Trbovlje organizira v torek, 29. novembra, ob 17. uri, v Mladinskem centru Trbovlje.

Kako ukrepati?

Skupaj s strokovnjaki, ki se pri svojem delu dnevno srečujejo z navedeno problematiko, želijo v Centru za socialno delo Trbovlje pomagati pri prepoznavanju in ukrepanju v primerih soočanja z nasiljem v družini. Poleg stroke bo svojo plat zgodbe predstavila tudi anonimna žrtev nasilja v družini.

Gostujoči na okrogli mizi bodo kriminalist Policijske postaje Trbovlje, glavna medicinska sestra in pomočnica direktorice za zdravstveno nego ZD Trbovlje, ravnateljica Osnovne šole Ivana Cankarja, ravnateljica Vrtca Trbovlje, predsednik Društva invalidov Trbovlje, strokovna delavka Društva SOS telefon,regijska koordinatorka za nasilje v družini, regijska koordinatorka obravnave v skupnosti in predstavnica Društva upokojencev Trbovlje.

Več prijav nasilja

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...