-- OGLAŠEVANJE --

Oddaja se lokal na trboveljskem bazenu – pisarne pa ponovno v gostinstvo

-- OGLAŠEVANJE --

Opremljeni gostinski prostori v 1. in 2. etaži bazenskega kompleksa, se oddajajo. Občina želi za skoraj 370 kvadratnih metrov najmanj 1100 evrov mesečne najemnine. 

Gostinski lokal in opremljeni poslovni prostori skupaj merijo 368,20 kvadratnih metrov. Na Ulici Sallaumines 8 iščejo najemnika za 5 let z možnostjo podaljšanja. Obratovanje lokala bo možno takoj po sklenitvi najemne pogodbe.

Bolj kot znesek najemnine, pomemben program

Občina Trbovlje kot lastnica je objavila javno zbiranje ponudb, ki se zaključi 6. 5. 2024. Najemnina bo določena sporazumno, so še zapisali v razpis, a ne bo manjša kot ocenjena vrednost, ki znaša 1.109,33 evrov na mesec.

Ime Hajer skupaj z logotipom ostaja, če ga bo novi najemnik želel spremeniti, bo potreboval soglasje občine.

Odločitev o izbiri najemnika ne bo le višina ponujene najemnine, saj bo komisija to upoštevala v 40 odstotkih. Bolj pomembno, kar bo “vplivalo” v 60 odstotkih, bo poslovni načrt ter reference ponudnika.

Preuredili v pisarne, ki nikoli niso bile oddane

Spomnimo – Leta 2022 je občina najprej spremenila namembnost, nato pa so želeli pritlični del gostinskega lokala na bazenu preurediti v 4 pisarne, velike med 20 in 30 kvadratnih metrov. Razlog takrat je bil – zaradi velikega povpraševanja. Preureditve se takrat niso lotili, nam je povedala tedanja županja Jasna Gabrič, predvsem zaradi nasprotovanj. Zdaj pa omenjene prostore v pritličju trboveljska občina ponovno ponuja v paketu z gostinskim lokalov v prvem nadstropju.

Iz gostinskega Hajerja bodo v pritličju nastale 4 pisarne

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --