-- OGLAŠEVANJE --

Iz gostinskega Hajerja bodo v pritličju nastale 4 pisarne

-- OGLAŠEVANJE --

Lokalu pod bazenom, ki ga je Občina poimenovala Hajer, bodo v kratkem spremenili namembnost in preuredili v 3 ali 4 pisarne. Gostinstva v pritličju torej ne bo več, vseeno pa gostinski lokal ostaja v zgornjem nadstropju.

»V želji, da bi sledili potrebam lokalnih podjetnikov in jim pomagali pri vzpostavljanju pogojev za odpiranje novih delovnih mest, objavljamo javni poziv za ugotavljanje javnega interesa pri oddaji prostorov na naslovu Ulica Sallaumines 8, v pritličju objekta Hajer.« Na podlagi poziva, želijo ugotoviti namen potencialnih interesov za zasedbo poslovnih prostorov, ob razpisu pojasnijo na trboveljski občini.

Pritlični prostori objekta Hajer so se do sedaj uporabljal kot gostinski lokal z garderobami in pisarno. Vendar pa bi se ob ustrezni preureditvi lahko uporabljali tudi kot pisarniški poslovni prostori. Občina Trbovlje je že začela s spremembo namembnosti poslovnega prostora v pritličju. Po spremembi namembnosti in primerni preureditvi pritličja ter tudi vhoda, bo objekt ponujal 3 poslovne prostore s skupno 4 pisarnami. Prvi poslovni prostor v velikost 30 kvadratnih metrov, ter drugi v velikosti dobrih 40, ki pa ga bo mogoče razdeliti v dva poslovna prostora. K poslovnim prostorom spadajo tudi skupni prostori (čajna kuhinja in sanitarije) ter arhiv.

Več informacij na spletni strani občine.

Občina oddaja gostinski lokal, ki mu je že določila tudi ime!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --