-- OGLAŠEVANJE --

Objavljen razpis za direktorja Komunale Trbovlje lm

-- OGLAŠEVANJE --

Novi nadzorni svet Komunale Trbovlje je danes objavil javni razpis za direktorja družbe. Rok za prijavo je 15 dni, kandidati pa bodo o izbiri obveščeni največ 30 dni po končanem izbirnem postopku. 

Kandidati, ki se bodo prijavili za novega direktorja trboveljske komunale, pred sabo ne bodo imeli lahke naloge, saj bo treba najti način, da družba ne bo več ustvarjala izgube. Eden osnovnih pogojev za novega direktorja je tako najmanj 10 let delovnih izkušenj, poleg dokazil o izpolnjevanju osnovnih pogojev pa morajo kandidati k prijavi priložiti še program strokovnega dela in razvoja podjetja za štiriletno obdobje, je razvidno iz razpisne dokumentacije. 

Novo vodstvo za dobo 4-ih let

Tomaž Trotovšek je odstopil po zadnji seji občinskega sveta.

Novi direktor, ki bo s svojim pogledom na razvoj trboveljske komunale nadzornike najbolj prepričal, bo z nadzornim svetom podpisal pogodbo za polni delovni čas za dobo štirih let. 

Spomnimo, da je nadzorni svet Komunale Trbovlje javni razpis za novega direktorja objavil po tem, ko je zdaj že nekdanji direktor Tomaž Trotovšek po zadnji seji občinskega sveta v marcu odstopil. 

Po naših informacijah je Komunala Trbovlje lani ustvarila skoraj 600.000 evrov izgube, pri čemer likvidnostnih težav zaenkrat nimajo, bo pa zanimivo spremljati, ali bo novo vodstvo za izhod iz rdečih številk uporabilo kakšne druge poteze kot dodatne podražitve, ki so v zadnji zimi iz meseca v mesec sprožale vroče debate tako med občani kot v občinskem svetu.

SORODNI ČLANKI:

Novi nadzorniki trboveljske komunale sami direktorji: Še vedno pa podjetje nima “šefa”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --