15.2 C
Trbovlje
četrtek, 8. junija 2023
ZON.siAktualnoObčina prodaja stanovanje v velikosti 46 kvadratov

Občina prodaja stanovanje v velikosti 46 kvadratov

Občina Trbovlje je v javnem razpisu ponudila stanovanje na naslovu Šuštarjeva kolonija 32. Za prodajo stanovanja v 1. etaži, v velikosti 46,80 kvadratov, pričakujejo vsaj 37.400 evrov, kolikor znaša izklicna cena. Po dogovoru je možen ogled stanovanja.

Ponudniki, ki se zanimajo za nakup nepremičnine, morajo do 6. 2. 2023 plačati varščino, ki znaša 5 odstotkov izklicne cene. Torej morajo nakazati 1.870 evrov na račun občine.

15 dni po končanem razpisu bodo neizbranim ponudnikov vrnili varščino. Na razpis se lahko odzovejo pravne osebe in samostojni podjetniki ter fizične osebe, pod pogojem, da imajo poravnane vse obveznosti do Občine Trbovlje. V ožji izbor bo komisija izbrala tiste, ki bodo ustrezali pogojem in bo ponujena cena enaki ali višja od izklicne cene.

Rok za oddajo in zbiranje ponudb je 7. februar do 11. ure. Še isti dan bo ob 13. uri v sejni soba Občine Trbovlje komisija izbrala najustreznejšo ponudbo. Izbrana bo ponudba z najvišjo ponujeno ceno.

Več informacij si lahko preberete na tej povezavi: https://www.trbovlje.si/objava/721200

Slabih 50 kvadratov na Opekarni za vsaj 70 tisočakov

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Urnebes nad Zasavjem, iskalna akcija za pogrešano v potoku

Iz zagorskega konca poročajo o poplavljenih kleteh, voda ogroža stanovanjsko hišo, v Orehovici je poplavilo cestišče in cesta med Trojanami in Izlakami ne neprevozna. Poplavilo...
X