-- OGLAŠEVANJE --

Občina prodaja stanovanje tik ob nekdanjem rudniku, sklop nepremičnin na podeželju in tudi poslovni objekt

-- OGLAŠEVANJE --

Naprodaj so že v naslovu naštete nepremičnine. Občina Litija prodaja poleg stanovanja tudi sklop nepremičnin v naselju Gradišče, natančneje v zaselku Bobneči Vrh ter poslovni objekt.

Stanovanje na Sitarjevški cesti 46 v Litiji je občina ocenila na 38.500 evrov in je trenutno zasedeno z najemniki, ki imajo neprofitni najem in pogodbo za nedoločen čas, prav tako imajo le ti na stanovanju predkupno pravico. Nahaja se ob vznožju nekdanjega rudnika Sitarjevec, v starejši enonadstropni večstanovanjski stavbi iz leta 1924. Stanovanje je veliko dobrih 50 kvadratnih metrov in je potrebno temeljite prenove.

Večinoma gozdne površine, skupaj kar 19 parcel

V naselju Gradišče je na voljo za nakup sklop nepremičnin, bolj razvidnih v dokumentaciji, ki je objavljena na občinskih strani. Skupna cena znaša 126.630 evrov. Posest, ki sestavlja 19 parcel in več objektov, sicer dotrajanih in potrebnih obnove ali rušitve, občina tokrat prodaja že vnovič. Parcele so mešane namenske rabe, skupne površine dobrih 150.000 kvadratnih metrov, od tega največ gozdnih zemljišč. Dobrih 4000 kvadratov je stavbnih zemljišč.

Nepremičnini, na katerih je postavljen poslovni objekt pa občina ceni na 50.600 evrov. Gre za objekta velika okoli 140 kvadratnih metrov na naslovu Ježa 12 v Litiji. Objekt je bil zgrajen leta 1980 kot lesena baraka, naknadno se je na objektu naredila fasada iz silikatne opeke. Objekt uporablja pravna oseba, ki je bila v pravdnem sporu z občino, a je pravnomočna odločitev na strani občine. Na nepremičnine je v času prodaje tudi vknjižena zaznamba.

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --