today-is-a-good-day
8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoObčina in lastnica na sosednjih bregovih, klančina spet v predal

Občina in lastnica na sosednjih bregovih, klančina spet v predal

Kar pet let je trajalo, da je občina Trbovlje v proračunu našla sredstva za ureditev klančine za invalide in mamice z vozički pri Delavskem domu Trbovlje, a kot kaže, bo potrebno še kar nekaj časa, da bo, če sploh bo, narejena.

Na občini s prstom kažejo na lastnico zemljišča, ki ga potrebujejo za ureditev klančine. “Lastnica se ni odzvala vabilu na sestanek in očitno je, da z njo ne bomo dosegli dogovora, kljub našim večkratnim prizadevanjem. Brez odkupa dela zemljišča, ali soglasja lastnice v primeru prestavitve lokacije klančnine, te moremo zgraditi, kljub temu, da smo v ta namen imeli rezervirana sredstva,” pravijo na občini Trbovlje.

Kaj pravi lastnica zemljišča?

In kaj na to pravi Anica Dobelšek, lastnica omenjenega zemljišča, ki bi ga občina rada odkupila? Kljub našim klicem njenega uradnega odgovora nismo dočakali. Informacije, ki nam jih je v telefonskem pogovoru zaupala predstavnica lastnice, se povsem razlikujejo od tega kar pravijo na občini, žal pa nam izjave niso dovolili objaviti.

SORODNI ČLANKI:

Invalidi še brez klančine in polnimi parkirnimi mesti

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...