-- OGLAŠEVANJE --

Ob Tednu družin brez vstopnine, tudi v Zasavju

-- OGLAŠEVANJE --

Teden, ki je pred nami, je namenjen družinam. Zveza prijateljev mladine Slovenije je od 15. maja do 22. maja v sodelovanju s kulturno-umetniškimi organizacijami pripravila vseslovensko akcijo “za družine brezplačno”, kjer se je odzvalo 39 muzejev in galerij, tudi v Zasavju.

V tem tednu bodo torej določeni muzeji in galerija v svoje prostore in na svoje delavnice sprejeli družine brezplačno. Ob tem so pripravili tudi seznam ustanov po regijah in v Zasavju se je dogodku pridružil Zasavski muzej Trbovlje, ki bo v okviru odpiralnega časa, med 15. in 20. majem omogočil brezplačen ogled razstav v Trbovljah in Hrastniku:

V Zasavskem muzeju Trbovlje so na ogled stalna zbirka Srečno… črne doline, Rudarski stanovanji na Njivi, občasna razstava Ambasadorji slovenskega karateja – 50 let karateja v Trbovljah, v hrastniškem muzeju pa Znamenja ob poti, Lutke in lutkarji, Razvoj osnovnega šolstva v Zasavju.

Če vas zanima, kaj nudijo družinam brezplačno tudi v drugih regijah, seznam najdete TUKAJ!

FOTOGALERIJA: Prvič pripravili Dan družin na Kipah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --