-- OGLAŠEVANJE --

Ob Cesti 9. avgusta bodo gradili

-- OGLAŠEVANJE --

Za območje poslovno-trgovski center ob Cesti 9. avgusta občina Zagorje na pobudo VDC Zagorje in podjetja Biroprodaja spreminja zazidalni načrt.

Površina celotnega območja, na katerem želita VDC Zagorje in podjetje Biroprodaja umestiti nove objekte v obstoječa kompleksa, obsega 9.541 kvadratnih metrov.

S spremembami seznanili javnost

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta za območje poslovno-trgovskega centra ob Cesti 9. avgusta bo od 5. do 19. februarja v mansardi občine Zagorje in na sedežu KS Franc Farčnik. Javna obravnava pa bo potekala 14. februarja, ob 16. uri, na sedežu KS Franc Farčnik. Usklajen dopolnjen predlog bo z drugo obravnavo in odlokom sprejet na občinskem svetu.

Kaj vse bodo dogradili

Podjetje Biroprodaja želi v obstoječi kompleks umestiti objekt zazidalne površine okoli 260 kvadratnih metrov. Objekt bo obsegal pritličje z garažimi in nadstropje s skladiščnimi prostori za skladiščenje potrošnega pisarniškega materiala in pisarniške tehnike za nadaljnjo prodajo, ki bo preko veznega hodnika povezan z obstoječim objektom.

V VDC Zagorje pa želijo v obstoječi kompleks na južni strani dodati nadstrešnico za kombije, nadstrešnico za letni vrt v atriju, nadstrešnici nad obstoječimi parkirišči na vzhodni strani ter urediti dodatna parkirišča ob vzhodni meji. Poleg tega naj bi dozidali še dodatne prostore na južni strani.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --