4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoNOVO: Letos si tri lahko izberete sami!

NOVO: Letos si tri lahko izberete sami!

Kulturni center – Delavski dom Zagorje ob Savi bo v sezoni 2021/22, po letu premora, ponovno razpisal gledališki abonma. Le ta bo po vzoru iz preteklih let sestavljen iz šestih predstav. Za ljubitelje odrskih desk in dela ustvarjalcev, ki jih druži ljubezen do kulture, pa so v tej sezoni pripravili poseben “bonbonček”: znotraj programa letošnjega abonmaja je na voljo možnost izbire treh predstav.

Kljubujejo izzivom in ohranjajo stik gledalcev s kulturo

Zainteresirani za nakup abonmajske vstopnice Kulturni center Delavski dom Zagorje ob Savi svojo namero po vpisu sporočite najkasneje do 30. septembra na telefonski številki 03 5664 171 ali 041 489 305 oziroma na elektronski naslov: info@kulturnidom-zagorje.si. V primeru zadostnega števila prijav bodo izdana obvestila o začetku abonmaja najkasneje do 8. oktobra.

V novi sezoni se je sicer zaradi višjih cen gledaliških predstav spremenila tudi cena gledališkega abonmaja. “Razpis abonmaja je v razmerah, v kakršnih živimo že od marca 2020, precejšen izziv tako za nas, organizatorje, kot tudi za vas, obiskovalce. Iz tedna v teden se spreminjajo pogoji tako za nastopajoče, organizatorje kot tudi za uporabnike,” pravijo v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje ob Savi, željni, da bi vsi kulture željni obiskovalci ponovno lahko uživali v kakovostnih predstavah.

Podarimo si smeh v teh čudnih časih: monokomedija, romantična komedija, zelo nalezljiva komedija

Zainteresirani abonenti si lahko izberete tri predstave po vašem izboru iz programa. Na voljo bodo Erotika (Špas teater) z Bojanom Emeršičem, Janez Novak (Sititeater – za salve smeha bodo poskrbeli Klemen Slakonja, Tadej Toš in Gregor Podričnik) in Seks z neznanci (Mestno gledališče Ptuj; zaigrala bosta Domen Valič in Helena Peršuh). Za ljubitelje psiholoških trilerjev se obeta predstava Trije milijoni minut (MGL), v Zasavje bo prišla še komična drama Popolni tujci (SNG Drama Maribor), za pridih lokalpatriotizma pa tudi letos ne bo izostal odrski nastop ene izmed domačih gledaliških skupin.

SORODNI ČLANKI:

Brez megalomanskih projektov v korak s časom

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...