15.6 C
Trbovlje
sreda, 4. oktobra 2023
ZON.si1+1=2Novo ime bo vgravirano na Mostu športnih junakov na Ledenici

Novo ime bo vgravirano na Mostu športnih junakov na Ledenici

Eno leto je, odkar ima mladina v Trbovljah nov športni park Ledenica. Občina Trbovlje bo prvo obletnico obeležila z dogodkom Mlada olimpijada na Ledenici prihodnji petek, 16. septembra, med 16. in 19. uro, ko bodo odkrili tudi novo ploščo na Mostu športnih junakov Trbovelj.

Na prvi plošči, ki je bila razkrita ob odprtju Ledenice, se ponosno blešči ime Nike Barič, najboljše slovenske košarkarice vseh časov. Baričevi pa se bo na Mostu športnih junakov pridružil Uroš Stoklas, ultramaratonski kolesar in profesionalni kegljač, ki se je letos v Guinnessovo knjigo rekordov vpisal s 24-urnim neprekinjenim kegljanjem.

Stoklas bo tudi gost Mlade olimpijade in se bo predstavil mladim športnim navdušencem, naučil pa jih bo tudi osnov kegljanja. Ob tem se bodo otroci lahko preizkusili tudi v balvanskem plezanju, šoli športa, poskrbljeno pa bo tudi za mladinski in glasbeni program. 

SORODNI ČLANKI:

FOTO in VIDEO: Še dobre tri tedne do odprtja veličastne Ledenice

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Policisti zasedli kurjo vas, zaprta cesta

Uradno s strani policije nismo uspeli pridobiti še nobenih informacij. Od prvih ugibanj občanov, da gre najprej za bombo na Polaju, pa potem za...