2 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.si1+1=2Novo ime bo vgravirano na Mostu športnih junakov na Ledenici

Novo ime bo vgravirano na Mostu športnih junakov na Ledenici

Eno leto je, odkar ima mladina v Trbovljah nov športni park Ledenica. Občina Trbovlje bo prvo obletnico obeležila z dogodkom Mlada olimpijada na Ledenici prihodnji petek, 16. septembra, med 16. in 19. uro, ko bodo odkrili tudi novo ploščo na Mostu športnih junakov Trbovelj.

Na prvi plošči, ki je bila razkrita ob odprtju Ledenice, se ponosno blešči ime Nike Barič, najboljše slovenske košarkarice vseh časov. Baričevi pa se bo na Mostu športnih junakov pridružil Uroš Stoklas, ultramaratonski kolesar in profesionalni kegljač, ki se je letos v Guinnessovo knjigo rekordov vpisal s 24-urnim neprekinjenim kegljanjem.

Stoklas bo tudi gost Mlade olimpijade in se bo predstavil mladim športnim navdušencem, naučil pa jih bo tudi osnov kegljanja. Ob tem se bodo otroci lahko preizkusili tudi v balvanskem plezanju, šoli športa, poskrbljeno pa bo tudi za mladinski in glasbeni program. 

SORODNI ČLANKI:

FOTO in VIDEO: Še dobre tri tedne do odprtja veličastne Ledenice

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...