-- OGLAŠEVANJE --

Njegov zakon splaval po Savi, zdaj dela listo za odstrel

-- OGLAŠEVANJE --

Danes smo že poročali o padcu ‘Hršakovega zakona’ o izgradnji hidroelektrarn na srednji Savi.

Hršak nam je že pred časom dejal, da je po njegovem mnenju za gradnjo hidroelektrarn potreben zakon, koncesijska pogodba ni dovolj. Prepričan je bil tudi, da je njegov predlog zakona odlično napisan, čeprav naj bi bil osnutek, ki ga je Hršak lansko jesen pokazal kolegom, po mnenju SMC-jevih nedodelan in površen. A Hršak meni, da je bilo v predlogu zajeto tudi vse, kar so lokalne skupnosti zahtevale.

Objavo izjave bi dovolil le pod posebnimi pogoji

Po tem, ko so poslanci s 26 glasovi ZA in 29 glasovi PROTI zakon o izgradnji hidroelektrarn na srednji Savi zavrnili, smo zasavskega poslanca Ivana Hršaka (DeSUS) prosili za izjavo, saj je bil vendarle vložnik zakona.

A po razočaranju Hršak za pogovor z nami ni bil več tako odprt. Poslal nam je sporočilo, v katerem zahteva, da objavimo njegovo celotno, pol strani dolgo izjavo brez sprememb in dopolnitev – tudi o stvareh, o katerih ga nismo spraševali, ter objavo pogojeval še z objavo fotografije izpisa glasovanja, na kateri je z rdečo označil svoje nasprotnike, nekatere obkljukal, nekatere pa prečrtal.

Njegove izjave skupaj s fotografijo zato ne bomo objavili.

SORODNI ČLANKI:

Hršakov zakon PADEL. Kaj zdaj s HE na Srednji Savi?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --